Autor al unei duble, Angel Di Maria a fost arhitectul victoriei lui PSG de la Nisa. Argentinianul a luminat jocul campionilor în primul meci al etapei a 10-a din Ligue 1. Începutul de sezon cu multe probleme pentru Tuchel în privința accidentărilor, mai ales în zona de atac, a scos la iveală un diamant. Di Maria a devenit tot mai indispensabil pentru PSG.
Thomas Muenier a fost partenerul preferat al lui Di Maria în deplasarea de la Nisa.
"Orice minge îî dau se transformă într-o pasă decisivă. Este genial!" a spus Meunier după meci.
Ligue 1
PSG, neînvinsă în Ligue 1 de 11 etape! Mbappe a ratat șansa de a aduce victoria la Lyon
09/01/2022 LA 21:42
Victoria lui PSG a fost completată de golurile lui Mbappe, la 5 minute de la intrarea în teren și al lui Icardi. Argentinianul a dat și o pasă decisivă pentru prima reușită a lui Di Maria și pare să fii depășit perioada de acomodare la Paris. Icardi a marcat în ultimele trei meciuri jucate în tricoul parizienilor, cu Galatasaray în UEFA Champions League și cu Angers și Nice în Ligue 1.

PSG în marș către un nou titlu

După succesul cu 4-1 de la Nisa, PSG și-a mărit la 5 puncte distanța față de ocupanta locului doi, Nantes. Fosta echipă a lui Tătărușanu este surpriza acestui debut de sezon în Ligue 1.
Tuchel a primit și altă veste bună. Cavani a fost pe bancă la victoria de la Nisa. Uruguayanul n-a mai jucat din august și ar putea reveni pe teren marți la meciul din UEFA Champions League pe care PSG îl joacă la Bruges.
Liga
Transferul dorit de Xavi, blocat de PSG! De ce depinde mutarea lui Morata pe Camp Nou
09/01/2022 LA 15:48
Liga
Președintele lui Real Madrid l-ar vrea pe Erling Haaland la Barcelona! Anunț incredibil din Spania
07/01/2022 LA 12:37