Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Hoții au furat o avere din casa lui Di Maria! L'Equipe a aflat valoarea totală a daunelor materiale

Nicu Savin

Actualizat 15/03/2021 la 18:00 GMT+2

Familiile lui Angel Di Maria și Marquinos au fost prădate aseară de hoți, fix în timpul desfășurării partidei dintre PSG și Nantes. Jurnaliștii de la L'Equipe au aflat mai multe detalii despre nefericitul eveniment.

Angel di Maria și Mauricio Pochettino

Credit imagine: Getty Images

Angel Di Maria și Marquinos au suferit aseară un adevărat șoc când au aflat că locuințele le-au fost atacate de hoți fix în timp ce ei jucau în partida dintre PSG și Nantes, pierdută în cele din urmă de parizieni cu 2-1.
În locuințele celor 2 fotbaliști se aflau membrii familiilor, iar lucrurile puteau ieși mult mai grav decât s-a întâmplat. Potrivit L'Equipe, soția și copiii lui Di Maria nu au suferit nici o violență din partea atacatorilor, deși primele informații susțineau că că aceștia au fost agresați și fizic în timp ce hoții căutau prin casă bunuri de valoare.

Bunuri în valoare de 500.000 de € furate din casa lui Di Maria

Dacă toată lumea implicată a scăpat teafără din nefericitul incident, pagubele materiale sunt semnificative. Jurnaliștii francezi susțin că tâlharii au furat din casa lui Di Maria un mic seif, în care se aflau obiecte în valoare de 500.000 de €. În cutia respectivă se aflau mai multe ceasuri și bijuterii foarte scumpe.
Evident, pagubele sunt nesemnificative pentru argentinian, cel mai important fiind că membrii familiei sale nu au pățit nimic grav.
În cazul lui Marquinos nu se cunoaște încă valoarea pagubelor materiale, dar au apărut informații conform cărora tatăl brazilianului ar fi fost agresat fizic de atacatori în timpul jafului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo