Angel Di Maria și Marquinos au suferit aseară un adevărat șoc când au aflat că locuințele le-au fost atacate de hoți fix în timp ce ei jucau în partida dintre PSG și Nantes, pierdută în cele din urmă de parizieni cu 2-1.
În locuințele celor 2 fotbaliști se aflau membrii familiilor, iar lucrurile puteau ieși mult mai grav decât s-a întâmplat. Potrivit L'Equipe, soția și copiii lui Di Maria nu au suferit nici o violență din partea atacatorilor, deși primele informații susțineau că că aceștia au fost agresați și fizic în timp ce hoții căutau prin casă bunuri de valoare.

Bunuri în valoare de 500.000 de € furate din casa lui Di Maria

Ligue 1
PSG îl va pierde, probabil, pe Messi, dar devine echipa perfectă. Super-transferul pregătit
ACUM 16 ORE
Dacă toată lumea implicată a scăpat teafără din nefericitul incident, pagubele materiale sunt semnificative. Jurnaliștii francezi susțin că tâlharii au furat din casa lui Di Maria un mic seif, în care se aflau obiecte în valoare de 500.000 de €. În cutia respectivă se aflau mai multe ceasuri și bijuterii foarte scumpe.
Evident, pagubele sunt nesemnificative pentru argentinian, cel mai important fiind că membrii familiei sale nu au pățit nimic grav.
În cazul lui Marquinos nu se cunoaște încă valoarea pagubelor materiale, dar au apărut informații conform cărora tatăl brazilianului ar fi fost agresat fizic de atacatori în timpul jafului.
Fotbal
City domină la numărul de pase date într-un meci! Cum arată topul din SuperLigă + Vești proaste
03/10/2022 LA 13:58
Ligue 1
Neymar, jucătorul lunii septembrie în Ligue 1! Fotbalistul surpriză care a fost pe locul 2
02/10/2022 LA 18:18