Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Icardi, înțepături pentru Inter! Primul interviu după ce a semnat cu PSG

Cristian Mihală

Publicat 07/10/2019 la 13:13 GMT+3

Mauro Icardi a oferit primul interviu după ce a semnat cu PSG. Vârful de 26 de ani argentinian a ținut să îi "înțepe" pe cei de la Inter și a vorbit despre relația pe care o are cu Lionel Messi, din cauza căruia s-a scris că nu ar juca la națională.

Inter Milan's Argentine forward Mauro Icardi reacts after scoring during the UEFA Champions League group stage football match Inter Milan vs Tottenham on September 18, 2018 at the San Siro stadium in Milan.

Credit imagine: Getty Images

După o perioadă extrem de agitată, Icardi a părăsit Interul, cel puțin pentru moment, mergând sub formă de împrumut la campioana Franței. PSG va trebui să plătească 70 de milioane de euro dacă vrea să îl transfere definitiv pe atacant, iar acesta nu pare a lua în considerare o întoarcere la Milano.
În primul său interviu după ce și-a pus semnătura pe contractul cu PSG, Icardi a vorbit despre faptul că avea nevoie de o schimbare, în condițiile în care Inter era o formație care nu se putea lupta pentru trofee, trăind în umbra lui Juventus.
"Am jucat 7 ani la Inter, visul meu a fost să joc în Liga Campionilor cu ei. Dar mi-am dat seama că nu câștigam nimic acolo, era timpul pentru o schimbare, era timpul să merg la un club câștigător, care se luptă pentru trofee", a spus Icardi pentru Canal+.

Relația Messi - Icardi

Cu 111 goluri în 188 partide pentru Inter, Icardi putea fi fără doar și poate o soluție la naționala Argentinei, chiar dacă "pumele" dispun de o serie de vedete în ofensivă.
S-a vorbit că Messi nu l-ar dori, în condițiile în care decarul Barcelonei ar fi bun prieten cu Maxi Lopez, fostul soţ al Wandei Nara (actuala soție a lui Icardi). Mai mult, s-a speculat că în vestiarul Argentinei vârful nu ar fi băgat în seamă, tot la "comanda" lui Messi. Nu în ultimul rând, L'Equipe a venit săptămâna trecută cu informații de la PSG, acolo unde Di Maria şi Leandro Paredes, buni prieteni cu fostul deținător al Balonului de Aur, nu sunt nici pe departe prietenoși cu Icardi. Acesta are fără doar și poate nevoie de ajutor pentru a se adapta, dar conaționalii săi îl tratează ca pe un jucător obișnuit.
Întrebat pe seama relației cu Messi, Icardi a explicat că, din punctul său de vedere, nu există vreun conflict. Mai mult, el susține că e într-o relație bună cu marele star al "pumelor", pe care îl apreciază în mod deosebit pentru ceea ce face pe teren.
"Messi este cel mai bun jucător din lume. Îl apreciez cu adevărat, doar am împărțit același vestiar la națională. Ce se spune despre noi sunt doar povești, este mult zgomot pentru nimic. Sunt convins că nimic din tot ce se vorbește nu vine dinspre el, îl cunosc și știu ce fel de om este", a mai spus Icardi.
PSG dispune de un atac stelar, Neymar, Mbappe și Cavani fiind tripleta de aur pe care se bazează Tuchel. Icardi nu se sperie de concurență și e convins că va demonstra în actuala stagiune că merită un loc în primul "11". Cu siguranță că argentinianul are nevoie de prestații de calitate, pentru a fi transferat definitiv, în condițiile în care nu mare dispus să se mai întoarcă pe Giuseppe Meazza.
"Am venit la PSG să joc. Există o clauză de cumpărare și voi face tot ce depinde de mine pentru ca aceasta să fie activată de PSG. Vom vedea ce se întâmplă vara viitoare. Întreaga lume mă definește ca pe un "criminal" în fața porții, și da, mereu îmi găsesc o poziționare bună. Încă de când eram foarte tânăr și jucam în Rosario, orașul meu natal, mi-a plăcut să marchez. Dar nu e vorba de o obsesie, ci de un obiectiv", a concluzionat Icardi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo