Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jerome Rothen îi distruge pe doi dintre jucătorii lui PSG: "Se cred vedete, dar sunt nimicuri. Ruşinea nu are limite"

Cristian Mihală

Actualizat 09/06/2022 la 09:10 GMT+3

Jerome Rothen, fost jucător la PSG, i-a desființat pe argentinienii Leandro Paredes și Mauro Icardi, care refuză să părăsească formația franceză, prevalându-se de contractele avute.

Icardi (r.) feiert mit seinen PSG-Teamkollegen Mbappé, Neymar und Co.

Credit imagine: Getty Images

PSG vrea să facă revoluție în lot, oficialii fiind conștienți că mulți dintre fotbaliștii plătiți regește au un randament mult prea scăzut și nu pot ajuta echipa în îndeplinirea marelui obiectiv, cucerirea Ligii Campionilor.
Leandro Paredes și Mauro Icardi sunt primele două nume pe lista de posibile plecări de pe Parc des Princes, în această vară, dar situația lor e una complicată. Pentru că argentinienii refuză să negocieze cu orice alt club, încântați de salariul uriaș pe care îl au la Paris. Această atitudine le-a adus critici dure din partea lui Jerome Rothen, fotbalist care a jucat pentru PSG în perioada 2004-2010.
"Paredes și Icardi? Ei cred că sunt vedete, dar nu sunt nimic. Au un contract, bine, dar nu ei decid dacă rămân sau nu la PSG. Clubul are mijloacele financiare să le plătească tot salariul, deja s-a întâmplat asta în trecut cu unii antrenori. Fără îndoială, asta vor face acum și cu anumiți jucători, care se cred vedete. Aștept să plece niște indezirabili", a dezvăluit fostul mijlocaș, citat de Mundo Deportivo.

Raportul dintre salarii şi impactul sportiv, catatrofal la PSG

Rothen, un tip care a fost mereu serios pe teren, reușind să compenseze prin devotament și profesionalism micile carențe din joc, nu înțelege cum doi fotbaliști care pretind că au valoare pot accepta o astfel de situație. Să preferi să fii rezervă la un club, doar pentru că ai salariul pe care îl ai, în loc să îți dorești să mergi la o formație unde chiar să însemni ceva e un comportament de neînțeles, crede fostul internațional francez.
"Când vezi salariile lor și impactul sportiv...este catastrofal. Când te cheamă Icardi sau Paredes și faci vâlvă în vestiar, te prefaci că te antrenezi și doar te uiți la ceilalți cum joacă...Dacă clubul îți spune: "Nu te mai dorim", respectă decizia, nu te crampona de contractul avut. Rușinea nu are limită", a mai spus Rothen.
Rothen a evoluat la PSG înainte de era petro-dolarilor, astfel că lista sa de trofee e una limitată pe Parc des Princes. A cucerit doar Cupa Franței (2006), terminând de două ori pe locul secund în campionat (2004 și 2006). La nivel internațional, a cucerit Cupa Confederațiilor, în tricoul "cocoșilor", în 2003.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo