Fotbal
Ligue 1

Jese este cel mai norocos jucător din lume! A luat titlul în Franța după ce a jucat un minut

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Jesé Rodriguez, PSG

Credit imagine: Perform

DeIon Alexandru
03/05/2020 la 06:24

Jese Rodriguez a fost pe teren un singur minut în acest sezon pentru PSG, dar conform regulamentului din Ligue 1 va primi medalie de campion.

Etapa a 4-a, PSG - Metz. Thomas Tuchel l-a introdus în teren pe Jese în prelungirile meciului câștigat de parizieni. Două zile nai târziu, spaniolul a fost împrumutat la Sporting Lisabona. Jese a jucat 12 meciuri și a dat un gol pentru echipa din capitala Portugaliei. Pe 23 martie, mijlocașul crescut de Real Madrid și-a reziliat înțelegerea cu Sporting, dar a primit o veste bună din Franța în această săptămână.

Champions League

Criza fotbalului spaniol: fără semifinaliste în Champions League după 13 ani

ACUM 12 ORE

Ligue 1 s-a oprit definitiv, iar PSG a fost declarată campioană. Conform regulamentului, Jese primește medalie de campion pentru minutul jucat în august 2019 în tricoul parizienilor.

Jesé Real Madrid Villarreal

Credit imagine: Eurosport

Jese este pentru a doua oară în această situație

Mijlocașul de 27 de ani este deja dublu câștigător al UEFA Champions League cu Real Madrid, iar în 2012 a câștigat titlul cu echipa de pe Bernabeu după ce a prins pe teren doar 9 minute în acel sezon!

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Champions League

Nagelsmann a fost "scouter"-ul lui Tuchel în 2008. Acum, cei 2 se bat pentru finala Champions League

IERI LA 07:11
Champions League

PREVIEW. UEFA Champions League. Atalanta vs PSG, primul meci din sferturi

12/08/2020 LA 19:08
Subiecte asemănătoare
FotbalLigue 1Real MadridParis Saint-GermainMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol