Un fotbalist cu un potenţial important, Diakiese nu a confirmat niciodată când a făcut trecerea la seniori, astfel că acum ajunsese să evolueze pentru o formaţie mult sub pretenţiile sale, AS Furiani.
"Un băiat carismatic, care a știut imediat să se adapteze. Mereu zâmbitor, discret și dedicat muncii, a știut să se facă îndrăgit în vestiar", se arată în comunicatul clubului, în care a fost anunţat decesul.
În prezent nu se ştiu circumstanţele morţii, însă clubul a precizat că nefericitul eveniment a avut loc în capitala Spaniei.
Ligue 1
PSG și Barcelona pregătesc un schimb fabulos de jucători! Cine vine lângă Messi pe Parc des Princes
IERI LA 13:29

Cine a fost Jordan Diakiese

Fost jucător la PSG, Diakise a evoluat cu succes pentru naţionala Franţei under 20.
Crescut la Academia parizienilor a făcut parte din aceeaşi generaţie cu Presnel Kimpembé și Kingsley Coman, alături de care a evoluat în Youth League.
"El a lăsat în spate doar amintiri frumoase în rândul antrenorilor şi coechipierilor", se arată într-un mesaj postat de PSG pe Twitter.
Valoarea sa nu i-a permis să devină o variantă pentru prima echipă a lui PSG, astfel că a părăsit capitala Franţei cu destinaţia Elveția, unde a jucat pentru Chaux-de-Fonds. Ulterior, a mai evoluat pentru NK Rudes, din Croaţia, înainte de a semna, în iulie anul trecut, cu AS Furiani.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
"Întotdeauna înfometat pentru mai mult!" Mbappe, fotografie cu președintele PSG-ului, Al-Khelaifi
16/10/2021 LA 19:28
Ligue 1
Al-Khelaifi, rugat de mai mulți fotbaliști să scape de unul dintre starurile transferate de PSG
16/10/2021 LA 14:32