Un fotbalist cu un potenţial important, Diakiese nu a confirmat niciodată când a făcut trecerea la seniori, astfel că acum ajunsese să evolueze pentru o formaţie mult sub pretenţiile sale, AS Furiani.

"Un băiat carismatic, care a știut imediat să se adapteze. Mereu zâmbitor, discret și dedicat muncii, a știut să se facă îndrăgit în vestiar", se arată în comunicatul clubului, în care a fost anunţat decesul.

Ligue 1
Trupa lui Tuchel, decimată! A venit "nota de plată" după PSG – OM: cât lipsește Neymar
17/09/2020 LA 07:07

În prezent nu se ştiu circumstanţele morţii, însă clubul a precizat că nefericitul eveniment a avut loc în capitala Spaniei.

Cine a fost Jordan Diakiese

Fost jucător la PSG, Diakise a evoluat cu succes pentru naţionala Franţei under 20.

Crescut la Academia parizienilor a făcut parte din aceeaşi generaţie cu Presnel Kimpembé și Kingsley Coman, alături de care a evoluat în Youth League.

"El a lăsat în spate doar amintiri frumoase în rândul antrenorilor şi coechipierilor", se arată într-un mesaj postat de PSG pe Twitter.

Valoarea sa nu i-a permis să devină o variantă pentru prima echipă a lui PSG, astfel că a părăsit capitala Franţei cu destinaţia Elveția, unde a jucat pentru Chaux-de-Fonds. Ulterior, a mai evoluat pentru NK Rudes, din Croaţia, înainte de a semna, în iulie anul trecut, cu AS Furiani.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Ligue 1
PSG, victorie chinuită în Ligue 1: "au reușit" în 2 meciuri ce nu au obținut în 62 de partide
17/09/2020 LA 05:27
Ligue 1
PSG - Marseille 0-1! 5 eliminați și o victorie istorică pentru OM. Neymar&Co, pe loc retrogradant
13/09/2020 LA 22:03