”De 13 ani joc la OM, cunosc totul despre club, dragostea și frustrarea... Astăzi, sunt trist, pentru că o criză sportivă nu poate justifica violența”, a afirmat portarul Steve Mandanda.
”Am venit la Marseille pentru istoria sa, pentru pasiunea sa. Acest oraș e minunat, noi toți iubim clubul, dar ce s-a petrecut acum nu trebuie să se repete”, consideră Alvaro Gonzalez.
Jacques-Henri Eyraud, președintele celor de la Marseille și cel căruia fanii i-au cerut demisia, a fost mult mai dur.
Ligue 1
Pochettino nu mai e antrenorul lui PSG. Anunțul oficial al clubului francez
05/07/2022 LA 11:48
O hoardă de sălbatici, venită cu un singur gând. Să distrugă totul
„Am evitat un dezastru. Am urmărit imaginile înregistrate de camerele de supraveghere. Ce am văzut provoacă frică. Putea fi o tragedie în cantonament. Aceștia nu sunt fani adevărați. Sunt niște spărgători, niște infractori, oameni care nu respectă pe nimeni și nimic”, a continuat el.

Marseille - Rennes, amânat din cauza incidentelor

Liga franceză a decis ca meciul care trebuia să se joace sâmbătă seara între Marseille și Rennes să nu se mai dispute din cauza violențelor.
Suporterii aveau asupra lor torțe atunci când au intrat în complexul de antrenamente Robert Louis-Dreyfus din Marseille.
Odată ajunși acolo, fanii au aprins toate torțele și au dat foc unui copac, conform cotidianul La Provence. Suporterii sunt nemulțumiți de forma actuală a echipei și cer demisia președintelui Jacques Henric Eyraud.
Ligue 1
Fratele lui Kylian Mbpappe îi calcă pe urme superstarului lui PSG. Cine e Ethan, puștiul de 15 ani
05/07/2022 LA 06:41
Ligue 1
Clauză "anti-PSG" pentru Vinicius
28/06/2022 LA 07:14