Prelungirea contractului lui Kylian Mbappe este un obiectiv primordial pentru PSG. Atacantul are pe masă o ofertă uriașă din partea clubului, dar acesta nu a oferit niciun răspuns deocamdată, fiind astfel tot mai lesne de înțeles că va decide să plece.
În pauza internațională, Mbappe a fost la naționala Franței, unde a jucat în partidele cu Ucraina, Kazakhstan și Bosnia, fără a reuși însă să marcheze vreun gol. Criticile pentru evoluțiile sale șterse au curs în presa din Hexagon, mai ales după egalul surprinzător cu Ucraina de pe Parc de Princes.
Mbappe a oferit un interviu pentru RTL, în care a declarat că este obositor să fie criticat mereu pentru jocul prestat la națională, menționând că el este mai expus pentru acest fapt față de jucătorii care evoluează în alte campionate decât Ligue 1.
Cupa Mondială FIFA
Mbappe a fost la un pas de naționala Camerunului! Motivul pentru care a ajuns să joace pentru Franța
ACUM 38 MINUTE
"Este greu să fii criticat. Mai ales când joci pentru un club din țara ta și când dai totul pentru naționala ta. De la un timp devine obositor. Este diferit pentru jucătorii care joacă în străinătate și se întorc aici doar pentru echipa națională. Eu sunt aici tot timpul, așa că despre mine se vorbește mult mai mult. Este un context diferit, dar știam asta când am semnat pentru PSG.", a spus Mbappe, citat de Marca.

Kylian Mbappe: "Când voi lua o decizie, voi spune asta"

Întrebat dacă acest lucru va conta în decizia privind viitorul său, atacantul a confirmat: "Desigur. Dar nu doar asta contează. E important să te simți bine acolo unde ești, să fii fericit în fiecare zi."
Cu toate aceste nemulțumiri, Mbappe a punctat că nu s-a hotărât asupra viitorului său: "Mai am nevoie de timp să mă gândesc. Când voi lua o decizie, voi spune asta."
Dacă va decide să plece de la PSG, Kylian Mbappe va ajunge cel mai probabil la Real Madrid. Parizienii sunt însă dispuși să țină cu dinții de jucătorul lor și le cer ibericilor o sumă uriașă, dar și un jucător considerat exponențial pentru viitorul grupării de pe Bernabeu.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
Cupa Mondială FIFA
Deschamps, pălăria jos în fața lui Mbappe după Franța – Danemarca 2-1: "Kylian e ca o locomotivă!"
IERI LA 21:33
Cupa Mondială FIFA
Mbappe rescrie istoria cu Franța! Recordurile doborâte de superstarul francez după 2-1 cu Danemarca
IERI LA 20:33