Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kylian Mbappe a explicat de ce a celebrat al doilea gol împotriva fostei echipei, Monaco

Vlad Dumitrescu

Actualizat 16/01/2020 la 16:58 GMT+2

Kylian Mbappe a înscris de două ori în victoria cu 4-1 a lui PSG la AS Monaco, într-un meci reprogramat care le-a adus parizienilor un avans de opt puncte la vârful clasamentului din Ligue 1.

Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

După o pasă excelentă a lui Angel Di Maria, Mbappe a deschis scorul în minutul 24 împotriva fostei sale echipe. Devenind faimos la Monaco, Mbappe a vrut să își arate respectul față de fanii gazdelor și a ales să nu sărbătorească reușita.
Situația nu a fost aceeași însă și la golul 4-1 înscris de Mbappe în prelungirile partidei. Atunci, francezul a celebrat în stilul caracteristic reușit. După meci, el a explicat de ce a ales totuși să sărbătorească al doilea gol.
”Nu am celebrat primul gol. Aici am crescut și trebuie să arăt respectul cuvenit. În ceea ce privește celebrarea mea de la doilea gol... Au fost câteva insulte și a trebuit să răspund, dar a fost mai mult în joacă”, a declarat Mbappe pentru Canal+.
Kylian Mbappé und Neymar
Atacantul de 21 de ani, care a jucat pentru Monaco între 2015 și 2018, a înscris 13 goluri în 14 meciuri în acest sezon, cu unul mai puțin decât golgheterul din Ligue 1 Wissam Ben Yedder de la Monaco.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo