Real Madrid părea să fie în pole-position pentru a-l transfera pe Bernabeu pe Kylian Mbappe, mai ales în contextul în care PSG se confruntă cu reale probleme financiare, având pierderi uriașe din cauza pandemiei de Covid-19.
După victoria categorică contra lui Montpellier de aseară, Mbappe a făcut noi declarații cu privire la viitorul său, menționând că nu a luat deocamdată o decizie în acest sens și că urmează să o facă în perioada următoare: "Am vorbit cu clubul pentru a găsi o soluție. Voi fi întotdeauna recunoscător clubului, dar vreau să mă gândesc la ce vreau să fac în următorii câțiva ani, unde vreau să joc. Da, va trebui luată o decizie în curând, dar eu sunt în proces de gândire. Dacă aș avea răspunsul astăzi, l-aș spune astăzi."

Real Madrid, pusă sub presiune de Mbappe

Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32
Atacantul francez a spus răspicat că dacă va semna un nou contract cu PSG, va rămâne la clubul parizian mult timp de acum înainte.
"Dacă îmi voi reînnoi contractul cu PSG, vori rămâne la club mult timp de acum înainte. Nu vreau să semnez un contract și să spun peste un că vreau să plec.", a declarat Mbappe, citat de L'Equipe.
Așadar, mingea este acum în terenul celor de la Real Madrid, care dacă vor să îl transfere pe francez trebuie să acționeze urgent.
Jurnaliștii de la As susțin că Mbappe câștigă în prezent 21 de milioaned € pe sezon la PSG, iar noua ofertă a francezilor s-ar ridica la 24 de milioane, atât cât încasează și Neymar, celălalt mare star din capitala Franței. Real Madrid nu stă nici ea foarte bine cu finanțele și nu i-ar putea plăti un asemenea salariu lui Mbappe. Cu toate astea, francezul ar fi dispus să accepte și un salariu ceva mai mic, fiind conștient de faptul că încasările sale din publicitate ar fi mult mai mari dacă ar fi jucătorul Realului, ceea ce ar compensa salariul mai mic.
În aceste condiții, PSG este într-o poziție extrem de favorabilă, iar Real trebuie să ia urgent o decizie în privința lui Mbape. Dacă atacantul decide să accepte oderta clubului parizian, campionii Franței rămân cu un fotbalist de clasă mondială pentru următorii ani, iar dacă acesta va vrea să meargă la Real, madrilenii vor fi obligați să achite în vară o sumă considerabilă în schimbul său, bani pe care francezii îi vor putea reinvesti în aducerea altor fotbaliști de valoare.
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
26/11/2022 LA 10:34
Ligue 1
Galtier e sigur cu privire la viitorul lui Mbappe! Ce spune despre rămânerea lui Messi la PSG
26/11/2022 LA 09:47