Curtat intens de Real Madrid, Kylian Mbappe a oferit primele detalii despre viitorul său, chiar la finalul actualului sezon din Ligue 1. Superstarul francez al lui PSG, cotat la 160 de milioane pe site-ul de specialitate Transfermakrt, a fost întrebat de jurnaliști ce va face în continuare.
PSG, care a ratat titlul în fața lui Lille în acest sezon, ar putea să-l piardă pe francez în vara acestui an, mai ales că Mbappe a spus clar și răspicat în fața jurnaliștilor că-și dorește să cucerească mai multe titluri. În acest sezon, Mbappe nu a avut prea mult noroc la trofee. PSG le-a ratat pe cele mai importante, UEFA Champions League şi titlul în Franţa. Astfel, campionul mondial a anunţat că va avea o întâlnire decisive în perioada următoare cu şefii vicecampioanei din Franța.

Mbappe, anunț crucial după ce PSG a ratat titlul în Ligue 1

Premier League
Competiție serioasă pentru Real în cursa pentru transferul lui Mbappe! Ce forță din Anglia îl vrea
ACUM O ZI
"Vreau să câştig, să simt că sunt într-un loc unde să pot câştiga trofee, un proiect solid. Asta e cel mai important pentru mine, proiectul sportiv. Vorbesc cu PSG şi vom vedea ce se va întâmpla. Am fost fericit aici în ultimii ani. Toată lumea ştie că sunt ataşat de club, de preşedinte. PSG ştie devotamentul pe care îl am pentru ei, oraş şi această ţară", a transmis Mbappe, potrivit AS.ro.
Șefii lui PSG nu au primit în ultimele zile cele mai bune vești privind viitorul francezului. Potrivit declarațiilor agentului lui Mbappe, francezul ar avea deja un acord verbal cu Real Madrid: "Senzația mea este că el e dispus să își schimbe echipa. Am și o informație conform căreia Kylian Mbappe și familia lui au un acord cu Real Madrid. În principiu, ar fi un acord din partea jucătorului, însă e nevoie și de acordul lui PSG", a declarat Bruno Satin, citat de Marca.
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
17/09/2021 LA 11:57
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
16/09/2021 LA 13:12