Fotbal
Ligue 1

Kylian Mbappe, dorit de Real Madrid, amână prelungirea contractului cu PSG

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Mbappé

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
02/12/2019 la 10:13

Viitorul lui Kylian Mbappe rămâne sub semnul întrebării. Agentul jucătorului lui PSG nu ar fi răspuns nici până acum unei oferte de prelungire a contractului cu gruparea pariziană, conform presei franceze.

Site-ul francez Telefoot informează că agentul lui Kylian Mbappe încă nu a răspuns lui PSG privind noul contract oferit de club. Motivul oferit de acesta este că Mbappe dorește să se concentreze momentan doar pe fotbal pentru restul sezonului.

PSG dorește ca Mbappe să își prelungească contractul cât de curând posibil

Ligue 1

Allegri revine în fotbalul mare, la cel mai înalt nivel! Anunțul făcut de L'Equipe

06/07/2020 LA 13:33

PSG dorește ca Mbappe să își lege viitorul de clubul parizian cât mai repede așa că gruparea este dispusă să îi ofere un salariu imens, la același nivel cu cel pe care îl are Neymar. Cei de la PSG sunt conștienți de pericolul reprezentat de Real Madrid astfel că reînnoirea contractului lui Mbappe este o prioritate în acest moment.

Deși fostul jucător al lui Monaco încă nu a răspuns ofertei parizienilor, el ar fi transmis conducerii că este dispus să analizeze ofertele clubului.

Contractul lui Mbappe expiră în 2022

Astfel, conform informațiilor din presa franceză, viitorul lui Mbappe va rămâne incert până la finalul sezonului. Este de înțeles că francezuldorește să se concentreze pe fotbal – acest sezon este vital pentru PSG. Un nou eșec în Champions League ar duce la mari îndoieli privind succesul proiectului.

Contractul lui Mbappe cu PSG expiră în 2022 astfel că francezul poate aștepta până la finalul sezonului pentru analiza liniștit oferta clubului dar eventual și alte propuneri din partea unor mari cluburi din Europa, Real Madrid fiind principala grupare care a pus ochii pe campionul mondial.

Ligue 1

Trei jucători de la PSG, depistați pozitiv cu COVID-19. Anunțul oficial al clubului

24/06/2020 LA 07:13
Fotbal

Borussia Dortmund, lovitură pe piața transferurilor! Un star al PSG ajunge în Bundesliga pe gratis

22/06/2020 LA 18:46
Subiecte asemănătoare
FotbalLigue 1Paris Saint-Germain
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol