Site-ul francez Telefoot informează că agentul lui Kylian Mbappe încă nu a răspuns lui PSG privind noul contract oferit de club. Motivul oferit de acesta este că Mbappe dorește să se concentreze momentan doar pe fotbal pentru restul sezonului.

PSG dorește ca Mbappe să își prelungească contractul cât de curând posibil

PSG dorește ca Mbappe să își lege viitorul de clubul parizian cât mai repede așa că gruparea este dispusă să îi ofere un salariu imens, la același nivel cu cel pe care îl are Neymar. Cei de la PSG sunt conștienți de pericolul reprezentat de Real Madrid astfel că reînnoirea contractului lui Mbappe este o prioritate în acest moment.
Ligue 1
Pochettino a scăpat ieftin. Incredibil ce a putut să-i facă Messi lui Guardiola când l-a schimbat
ACUM 4 ORE
Deși fostul jucător al lui Monaco încă nu a răspuns ofertei parizienilor, el ar fi transmis conducerii că este dispus să analizeze ofertele clubului.
https://i.eurosport.com/2019/11/25/2724294.jpg

Contractul lui Mbappe expiră în 2022

Astfel, conform informațiilor din presa franceză, viitorul lui Mbappe va rămâne incert până la finalul sezonului. Este de înțeles că francezuldorește să se concentreze pe fotbal – acest sezon este vital pentru PSG. Un nou eșec în Champions League ar duce la mari îndoieli privind succesul proiectului.
Contractul lui Mbappe cu PSG expiră în 2022 astfel că francezul poate aștepta până la finalul sezonului pentru analiza liniștit oferta clubului dar eventual și alte propuneri din partea unor mari cluburi din Europa, Real Madrid fiind principala grupare care a pus ochii pe campionul mondial.
Ligue 1
"Mă simt ciudat să-l văd cu alt tricou!" Reacția lui Iniesta după despărțirea lui Messi de Barcelona
ACUM 6 ORE
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 13 ORE