Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kylian Mbappe l-a sunat azi pe Florentino Perez pentru a-l anunța că rămâne la PSG. Detalii în premieră

Cristian Mihală

Actualizat 21/05/2022 la 17:36 GMT+3

Kylian Mbappe a făcut un gest de curtoazie față de președintele lui Real Madrid, Florentino Perez. Vârful de 23 de ani l-a sunat azi pe spaniol pentru a-l anunța că va prelungi cu PSG.

Paris Saint-Germain v Real Madrid: Round Of Sixteen Leg One - UEFA Champions League Kylian Mbappe of PSG and Neymar of PSG talks during the UEFA Champions League Round Of Sixteen Leg One match between Paris Saint-Germain and Real Madrid at Parc des Prince

Credit imagine: Imago

Telenovela "Mbappe" s-a încheiat, după ce petrodolarii arabilor au făcut diferența. Deși se înțelesese cu Real Madrid și își dăduse cuvântul lui Florentino Perez că va semna cu "galacticii" în vară, vârful francez nu a mai putut refuza și ultima ofertă de prelungire venită de pe Parc des Princes. Mbappe va fi de departe cel mai bine plătit jucător din lume, pe lângă salariul de peste 50 de milioane de euro/an, urmând a primi o primă de instalare cifrată spre 150 de milioane de euro.
Decizia finală a fost luată de golgheterul campioanei Franței încă de ieri, astfel că apropiații săi i-au comunicat lui Florentino Perez decizia, președintele lui Real fiind extrem de dezamăgit. Asta pentru că a fost sigur că Kylian își va respecta promisiunea, dar și pentru că, crezând orbește în acest transfer, l-a ratat pe Haaland, ajuns între timp la City.
Cert e că Mbappe a dat dovadă de caracter într-o oarecare măsură, astfel că azi l-a sunat pe Florentino Perez pentru a-l anunța decizia și pentru a-i mulțumi pentru interesul acordat. Kylian a vrut în egală măsură să își ceară scuze că și-a încălcat promisiunea, dar rămâne de văzut cât de impresionat va fi președintele blanco de demersul său. Asta pentru că deja s-a speculat în presa din Vest că, ieri, după ce a aflat că l-a pierdut pe Mbappe, Perez le-a promis apropiaților din birourile de pe Bernabeu că fotbalistul nu va mai ajunge niciodată la Real Madrid.

Kylian Mbappe rămâne 100% la PSG

Încă de ieri, Eurosport Spania a oferit informația că Mbappe a fost convins de PSG să își prelungească înțelegerea care expiră în această vară.
Între timp, s-a confirmat din foarte multe surse știrea, iar ultimul care a oferit garanții în acest sens a fost Fabrizio Romano, jurnalistul italian cunoscut pentru faptul că nu oferă niciodată o informație care să nu se confirme.
Acesta a anunțat la rândul său azi că "Mbappe la PSG" e o afacere rezolvată în proporție de 100%, anunțul oficial urmând să vină după meciul cu Metz, ultimul al sezonului pentru campioana Franței.
Francezii au pregătit deja o super-petrecere pentru noaptea aceasta, în care să se sărbătorească titlul cucerit (o miză prea mică pentru o formație ca PSG), dar mai ales rămânerea în lot a celui mai bun jucător din lume.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo