Rezultatele bune din perioada în care a stat pe banca lui Tottenham i-au crescut foarte mult cota lui Mauricio Pochettino. După despărțirea de formația londoneză, numele argentinianului a fost mereu vehiculat atunci când un mare club era în căutarea unui antrenor (Barcelona, Juventus) sau când presa specula că alte formații tari de pe continent intenționează să-și demită managerii (Real Madrid, Manchester United).
În cele din urmă, PSG a fost clubul care l-a convins pe Pochettino să revină pe bancă, argentinianul înlocuindu-l pe Thomas Tuchel.
Fotbal
PSG, un nou meci dezamăgitor. Wijnaldum i-a salvat în prelungiri pe parizieni de la înfrângere
ACUM 19 ORE

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Pochettino, cel mai bine plătit antrenor din istoria lui PSG

Pochettino a semnat un contract pe un an și jumătate cu parizienii, cu posibilitatea prelungirii pentru încă un sezon. Până acum nu s-a comunicat salariul pe care îl va încasa tehnicianul, dar jurnaliștii de la L'equipe au aflat suma cu care acesta va fi remunerat.
Conform celebrei publicații franceze, Pochettino va avea un salariu progresiv, care în ultimul sezon va ajunge la 8 milioane de € net. Așadar, antrenorul de 48 de ani va deveni cel mai bine plătit manager din istoria parizienilor, depășindu-i pe Carlo Ancelotti, Laurent Bland, Unai Emery și Thomas Tuchel, adică acei tenhnicieni care au fost pe banca francezilor de când clubul a fost preluat de șeicii din Qatar.
Pochettino și-a trecut deja în palmares primul trofeu la cârma parizienilor (primul din carieră), PSG câștigând supercupa Franței după o victorie cu 2-1 contra celor de la Olympique Marseille (Icardi-'39, Neymar-'85/Payet-'89). În Ligue 1, PSG are un egal (1-1 la St. Etienne) și o victorie (3-0 cu Brest) cu Pochettino pe bancă. Următorul meci al parizienilor va fi mâine, în deplasare cu Angers.
Fotbal
Spaniolii se amuză de ce s-a înâmplat aseară cu Mbappe. "Garda pretoriană" anti Real Madrid
30/11/2021 LA 09:24
Premier League
Ralf Rangnick este, oficial, antrenorul lui Manchester United. Anunţul făcut de german
29/11/2021 LA 12:00