PSG continuă marșul spre un nou titlu de campioană în Ligue 1, reușind să câștige în etapa intermediară cu cei de la Nantes. Eroul parizienilor a fost Kylian Mbappe, cel care a deschis scorul și a ajuns la 71 de reușite în tricoul lui PSG, club care l-a transferat în vara lui 2018 pentru 180 de milioane de euro de la AS Monaco, după ce fusese împrumutat de PSG cu un an înainte.
Acest nou gol îl duce pe Mbappe pe locul 10 în clasamentul all-time al golgheterilor celor de la Paris Saint-Germain. Pe primul loc se află Edinson Cavani, urmat de Ibrahimovic și Pauleta.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24

Reușita carierei cu Nantes

Kylian Mbappe a fost providențial în partida cu Nantes din etapa intermediară. El a deschis scorul în minutul 52 al meciului după o reluare cu călcâiul la centrarea cu exteriorul a lui Di Maria. Mbappe a sărbătorit într-un mod inedit reușita sa.
Neymar a dublat avantajul celor de la PSG din penalty iar liderul din Ligue 1 păstrează 5 puncte avans față de Marseille, având și un joc mai puțin disputat, restanța cu cei de la AS Monaco.
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03