PSG continuă marșul spre un nou titlu de campioană în Ligue 1, reușind să câștige în etapa intermediară cu cei de la Nantes. Eroul parizienilor a fost Kylian Mbappe, cel care a deschis scorul și a ajuns la 71 de reușite în tricoul lui PSG, club care l-a transferat în vara lui 2018 pentru 180 de milioane de euro de la AS Monaco, după ce fusese împrumutat de PSG cu un an înainte.
Acest nou gol îl duce pe Mbappe pe locul 10 în clasamentul all-time al golgheterilor celor de la Paris Saint-Germain. Pe primul loc se află Edinson Cavani, urmat de Ibrahimovic și Pauleta.
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31

Reușita carierei cu Nantes

Kylian Mbappe a fost providențial în partida cu Nantes din etapa intermediară. El a deschis scorul în minutul 52 al meciului după o reluare cu călcâiul la centrarea cu exteriorul a lui Di Maria. Mbappe a sărbătorit într-un mod inedit reușita sa.
Neymar a dublat avantajul celor de la PSG din penalty iar liderul din Ligue 1 păstrează 5 puncte avans față de Marseille, având și un joc mai puțin disputat, restanța cu cei de la AS Monaco.
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
17/09/2021 LA 11:57
Liga Campionilor UEFA
"Am crezut că este o glumă!" Ibrahimovic, surprins de colegii săi înainte de debutul în UCL
17/09/2021 LA 07:55