Ligue 1 face primii pași pentru revenirea fotbalului. Întâlnirea astăzi a membrilor Comitetului de Directori al LFP a luat câteva decizii în această privință, urmând ca acestea să fie prezentate Guvernului în ziua următoare înainte să fie aprobate.
LFP a ajuns la un acord cu operatorii Canal+ și beIN SPORTS pentru difuzarea partidelor rămase din acest sezon. De asemenea, după ce au fost studiate toate protocoalele cu privire la situația de urgență medicală, a fost decis că cluburilor vor putea să reia antrenamentele pe 11 mai.

Ligue 1 revine în iunie

Eredivisie
Federația din Olanda a anunțat oficial că sezonul din Eredivisie a fost anulat
24/04/2020 LA 15:50
În data de 11 mai, jucătorii vor putea merge pentru prima dată la bazele de antrenament ale cluburilor pentru teste medicale. Atât pentru COVID-19, cât și cardiologice și psihologice, precum și cele pentru anticorpi. După ce aceste teste vor fi efectuate, jucătorii vor continua să fie monitorizați zilnic conform unui protocol care va fi finalizat până la sfârșitul lunii aprilie.
Obiectivul LFP este ca Ligue 1 să poată să revină la jumătatea lunii iunie iar meciurile rămase de disputat să aibă loc până la finalul lunii iulie. LFP a dezvăluit în comunicatul oficial și că mobilizarea colectivă a jucătorilor și antrenorilor au ajutat la strângerea unor donații de mai bine de 2 milioane de euro pentru ajutarea spitalelor și medicilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Omul bănuit că i-a dat COVID-19 lui Messi a primit amenințări cu moartea. Acesta este negativ
03/01/2022 LA 18:11
Ligue 1
Leonardo: "Primele luni ale lui Messi la PSG sunt spectaculoase, dacă te uiți pe statistică"
20/12/2021 LA 09:34