Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Suarez a dezvăluit marea problemă a lui Messi la PSG: "Vorbim zilnic, mereu îmi spune asta"

Cristian Mihală

Publicat 05/12/2021 la 15:19 GMT+2

Lionel Messi are un sezon dezamăgitor la PSG, dar forma slabă în care se află se datorează și climei din Franța. Cel puțin asta susține Luis Suarez că i-a transmis bunul său prieten argentinian.

Paris Saint-Germain's Argentinian forward Lionel Messi reacts during the French L1 football match between RC Lens and Paris Saint-Germain (PSG) at Stade Bollaert-Delelis in Lens, northern France on December 4, 2021

Credit imagine: Getty Images

Luis Suarez și Lionel Messi sunt cei mai buni prieteni, nemulțumirea fostului decar al Barcelonei când a cerut transferul de la gruparea blaugrana, în toamna anului trecut, fiind legată și de faptul că oficialii l-au cedat pe uruguayan la rivala Atletico Madrid.
CITEȘTE ȘI:

Frigul, marea problemă a lui Messi la PSG

Între timp, Messi chiar a plecat de pe Camp Nou, dar evoluțiile sale de la PSG au fost, cel puțin până acum, modeste. Deși joacă într-un campionat mai slab decât La Liga, sud-americanul a marcat o singură dată în campionat, în 4 luni. Rundă de rundă, în ultima perioadă, L'Equipe îl desemnează pe Leo cel mai slab de pe teren, dar evoluțiile atât de neconvingătoare nu sunt legate doar de o eclipsă de formă sau de faptul că Pochettino nu îl folosește unde și cum trebuie.
Conform lui Luis Suarez, temperaturile mult mai scăzute din Hexagon îi dau mari bătăi de cap lui Messi. Obișnuit cu clima blândă din Catalunya, unde a trăit în ultimii aproape 20 de ani, Messi are mari probleme cu frigul.
"Continuăm să vorbim în fiecare zi. Leo suferă mult din cauza climei pe care a găsit-o în Franța. Mi-a spus că, atunci câne evoluează în frig, parcă nu se poate coordona. Se teme că va trebui să joace pe zăpadă. Mereu îmi zice de grigul de acolo. Trebuie să te obișnuiești cu frigul de acolo, desigur, are nevoie de o perioadă de acomodare", a spus Suarez pentru TNT Sports.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo