Luis Suarez și Lionel Messi sunt cei mai buni prieteni, nemulțumirea fostului decar al Barcelonei când a cerut transferul de la gruparea blaugrana, în toamna anului trecut, fiind legată și de faptul că oficialii l-au cedat pe uruguayan la rivala Atletico Madrid.
CITEȘTE ȘI:
COTELE PENTRU BALONUL DE AUR 2022. UN JUCĂTOR CARE NU A PRINS LISTA DE 30 ÎN 2021, PRINTRE FAVORIȚI
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
26/01/2022 LA 11:58

Frigul, marea problemă a lui Messi la PSG

Între timp, Messi chiar a plecat de pe Camp Nou, dar evoluțiile sale de la PSG au fost, cel puțin până acum, modeste. Deși joacă într-un campionat mai slab decât La Liga, sud-americanul a marcat o singură dată în campionat, în 4 luni. Rundă de rundă, în ultima perioadă, L'Equipe îl desemnează pe Leo cel mai slab de pe teren, dar evoluțiile atât de neconvingătoare nu sunt legate doar de o eclipsă de formă sau de faptul că Pochettino nu îl folosește unde și cum trebuie.
Conform lui Luis Suarez, temperaturile mult mai scăzute din Hexagon îi dau mari bătăi de cap lui Messi. Obișnuit cu clima blândă din Catalunya, unde a trăit în ultimii aproape 20 de ani, Messi are mari probleme cu frigul.
"Continuăm să vorbim în fiecare zi. Leo suferă mult din cauza climei pe care a găsit-o în Franța. Mi-a spus că, atunci câne evoluează în frig, parcă nu se poate coordona. Se teme că va trebui să joace pe zăpadă. Mereu îmi zice de grigul de acolo. Trebuie să te obișnuiești cu frigul de acolo, desigur, are nevoie de o perioadă de acomodare", a spus Suarez pentru TNT Sports.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17