Kylian Mbappe este protagonistul unei adevărate telenovele, zvonurile privind viitorul său neîncetând să apară în presa din toată lumea. Luni la rând se părea că fotbalistul va ajunge gratis, în această vară, la Real Madrid, în contextul în care Florentino Perez îi face marcaj strâns de foarte multă vreme. În ultima perioadă, presa franceză a scris că PSG e tot mai aproape de a-i prelungi contractul, oficialii parizieni încercând să îl aducă pe Parc des Princes pe Zidane ca antrenor, idolul tânărului fotbalist.
Cert e că s-a ajuns ca la cel mai înalt nivel să se discute despre viitorul super-starului din Hexagon, presa franceză speculând săptămâna trecută că inclusiv Macron a vorbit cu atacantul pe această temă. Cu doar câteva zile înainte de turul doi al alegerilor din Franța, Macron a confirmat că a avut o discuție cu Mbappe, în care a încercat să îl convingă să semneze pentru OM, echipa de suflet a președintelui. Evident, nu se pune problema de așa ceva, lucru pe care Mbappe i l-a transmis extrem de rapid.
"Nu va ajunge la Marseille, i-am propus și eram gata să mă lupt pentru acest transfer. Mi-a spus imediat "Nu". E mai bine să încerci să îl convingi să rămână în Franța pentru că e un jucător uriaș", a spus Macron, potrivit Quotidien.
Liga Campionilor UEFA
Mesajul lui Karim Benzema despre Mbappe după victoria din finala Champions League
ACUM 36 MINUTE
CITEȘTE ȘI:
TEN HAG NU SCHIMBĂ UNITED DIN TEMELII! CEI 5 JUCĂTORI CARE VOR PRIMI A DOUA ȘANSĂ PE OLD TRAFFORD

Ronaldinho îl sfătuiește pe Mbappe să prelungească înțelegerea cu PSG

După ce starul de pe Parc des Princes a declarat, la finalul partidei cu Lorient, că nu s-a decis încă asupra viitorului său, presa internațională a anunțat că Mbappe este mai degrabă tentat să-și prelungească înțelegerea cu PSG.
Apoi, jurnalistul Daniele Riolo, cel care a dezvăluit și mutarea lui Lionel Messi de la Barcelona la Paris, a anunțat că Mbappe va semna un nou contract cu liderul din Ligue 1, pentru ca ulterior, în presa din Spania, să revină zvonurile privind plecarea francezului la Madrid.
În acest context, Ronaldinho a vorbit despre viitorul starului de la PSG. Fostul fotbalist al parizienilor a oferit un interviu în vestiarul lui Mbappe, Messi și Neymar, spunând că își dorește să-l vadă pe Kylian jucând în continuare pe Parc des Princes pentru că poate să câștige trofeul Champions League aici.
Brazilianul a declarat și că ar vrea ca Lionel Messi și Neymar să rămână alături de Mbappe la PSG pentru că formează o echipă pe care toți iubitorii fotbalului își doresc să o vadă.
"Mbappe are totul pentru a reuși la PSG. Pe vremea mea, nu era cazul. Clubul este acum pe același piedestal cu cele mai mari din lume. Poate ajunge cel mai bun jucător din lume și poate să câștige și Champions League în tricoul lui PSG.
Dacă vreau să rămână aici? Ar fi minunat, nu? Vreau să văd cum cei mai buni jucători devin mai buni împreună la PSG și apoi câștigă Champions League. Da, cred că va rămâne. Dar în fotbal se pot întâmpla multe lucruri foarte rapid. Nu vreau să sfătuiesc pe nimeni. Vreau să îmi văd toți prietenii fericiți, indiferent unde s-ar afla.
Dar, dacă ar rămâne toți trei, ar fi fantastic pentru toți iubitorii de fotbal. Cei mai buni trei jucători din lume împreună, asta e ceea ce își doresc să vadă toți microbiștii", a declarat Ronaldinho.
Liga Campionilor UEFA
Șeful lui Real Madrid a uitat deja de Mbappe! Ce a spus după victoria din finala Champions League
ACUM 3 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31