Fotbal
Ligue 1

Man United are prima opțiune de cumpărare pentru Memphis Depay, anunță Juninho

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Memphis Depay (OL) avec le brassard

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
13/11/2019 la 10:55

Deși s-a discutat recent despre un posibil transfer al lui Depay la Tottenham, directorul sportiv al celor de la Lyon a anunțat că Manchester United are prioritate în ceea ce-l privește pe olandez.

Juninho a confirmat că Manchester United are prima opțiune de cumpărare pentru Memphis Depay. Internaționalul olandez a părăsit Old Trafford în ianuarie 2017 pentru Lyon după 18 luni dificile la United.

După eșecul din Premier League, Depay și-a redescoperit forma în Franța și a înscris de 11 ori în 14 meciuri la Lyon în acest sezon, inclusiv patru goluri în patru meciuri în Champions League.

Champions League

Manchester City - Olympique Lyon 0-1, în ultimul sfert de finală din Champions League

ACUM 2 ORE

”Este adevărat că Manchester United are prioritate pentru a-l cumpăra înapoi pe Memphis. Acest lucruri se întâmplă în fotbal. Însă până acum nu am primit nicio ofertă”, a declarat Juninho pentru OLTV.

Contractul lui Depay expiră în 2021 iar Juninho a recunoscut că va fi greu să îl convingă să își prelungească înțelegerea cu gruparea franceză.

”Mereu când rămâne doar un an de contract, conversația privind o prelungire devine dificilă. Dar cred că este fericit la Lyon în acest moment”, a declarat el.

”Este la fel și cu Moussa Dembele dar președintele și cei care știu fotbal sunt conștienți că dacă vrei să câștigi trofee din nou, să te lupți în Champions League și Ligue 1, este important să păstrezi jucătorii buni. Pentru momment, nu se întâmplă nimic cu Memphis. Vom discuta despre o prelungire de contract până la sfârșitul anului”, a informat Juninho.

Champions League

PREVIEW. UEFA Champions League. Atalanta vs PSG, primul meci din sferturi

12/08/2020 LA 19:08
Champions League

Champions League: Manchester City și Lyon s-au calificat în sferturi. Juventus și Real, eliminate

07/08/2020 LA 22:01
Subiecte asemănătoare
FotbalLigue 1Olympique Lyon
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol