Juninho a confirmat că Manchester United are prima opțiune de cumpărare pentru Memphis Depay. Internaționalul olandez a părăsit Old Trafford în ianuarie 2017 pentru Lyon după 18 luni dificile la United.
După eșecul din Premier League, Depay și-a redescoperit forma în Franța și a înscris de 11 ori în 14 meciuri la Lyon în acest sezon, inclusiv patru goluri în patru meciuri în Champions League.
”Este adevărat că Manchester United are prioritate pentru a-l cumpăra înapoi pe Memphis. Acest lucruri se întâmplă în fotbal. Însă până acum nu am primit nicio ofertă”, a declarat Juninho pentru OLTV.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
https://i.eurosport.com/2019/03/24/2550807.jpg
Contractul lui Depay expiră în 2021 iar Juninho a recunoscut că va fi greu să îl convingă să își prelungească înțelegerea cu gruparea franceză.
”Mereu când rămâne doar un an de contract, conversația privind o prelungire devine dificilă. Dar cred că este fericit la Lyon în acest moment”, a declarat el.
”Este la fel și cu Moussa Dembele dar președintele și cei care știu fotbal sunt conștienți că dacă vrei să câștigi trofee din nou, să te lupți în Champions League și Ligue 1, este important să păstrezi jucătorii buni. Pentru momment, nu se întâmplă nimic cu Memphis. Vom discuta despre o prelungire de contract până la sfârșitul anului”, a informat Juninho.
Fotbal
Haos total la PSG. Mbappe, surprins de camere când îl vorbește de rău pe Neymar. Ce a spus
IERI LA 13:26
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55