Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mauricio Pochettino a debutat pe banca lui PSG cu un egal! Parizienii, doar remiză la St. Etienne

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/01/2021 la 13:38 GMT+2

PSG se află la trei puncte distanță de liderul Lyon în Franța după ce noua echipă a lui Mauricio Pochettino a reușit doar un egal la St. Etienne.

Kylian Mbappé

Credit imagine: Getty Images

PSG a încheiat la egalitate, 1-1, la Saint Etienne în ceea ce a fost primul meci al lui Mauricio Pochettino pe banca parizienilor, campioana Franței nereușind să concretizeze posesia superioară.
Moise Keane a anulat deschiderea de scor a lui Romain Hamouma din prima repriză însă PSG nu au reușit să mai înscris și au permis celor de la Lyon, care au învins-o pe Lens cu 3-2, să se distanțeze la trei puncte în vârful clasamentului.
Totuși, PSG a urcat pe locul doi cu 36 de puncte după 18 meciuri, trecând astfel peste Lille datorită golaverajului superior după ce echipa din nordul Franței a pierdut acasă cu 2-1 în fața lui Angers.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

St. Etienne - PSG 1-1. Debut cu stângul pentru Pochettino

Saint Etienne a deschis scorul în minutul 19 când Hamouma a șutat excelent după ce Idrissa Gueye a fost deposedat prea ușor la marginea propriului careu.
Kean a egalat doar trei minute mai târziu cu un șut din întoarceree după o deviere inteligentă a lui Marco Veratti în urma centrării lui Kylian Mbappe.
PSG a avut aproape 70% posesie dar în absența lui Neymar, care încă se recuperează după o accidentare la gleznă, parizienii nu au avut ritm și inspirație iar Mbappe a avut un meci demn de uitat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo