Numirea lui Mauricio Pochettino la PSG este doar o chestiune de timp. Evident, principalul obiectiv al argentinianului va fi să cucerească Champions League cu echipa din capitala Franței, iar pentru asta oficialii de pe Parc de Princes vor încerca să-i aducă ce jucători va dori.
Dacă Dele Ali ar putea fi primul jucător transferat de parizieni în "era" Pochettino, francezii n-au renunțat la ideea de a-l convinge pe Messi să se mute în Franța. Argentinianul nu a semnat deocamdată o prelungire a contractului cu FC Barcelona, dar cu siguranță i se va propune acest lucru după stabilirea noii conduceri adiministrative. Pe 24 ianuarie vor avea loc alegeri pentru președenția clubului, iar toți candidații au spus în campania electorală că rămânerea lui Messi va fi prioritatea numărul unu.
Cupa Mondială FIFA
Messi a făcut o nouă predicție după ce s-a calificat în sferturi! Echipele care l-au impresionat
ACUM 6 ORE
https://i.eurosport.com/2020/12/24/2961262.jpg

Pochettino, omul care îl poate convinge pe Messi să meargă la PSG

După despărțirea de Tottenham, Pochettino a devenit unul dintre cei mai doriți antrenori din Europa. PSG a profitat în cele din urmă iar presa franceză scrie că oficialii parizienilor au gândit în ansamblu. Pe lângă faptul că e un antrenor foarte bun, lucru pe care l-a dovedit la Tottenham, Pochettino mai are o calitate: este argentinian și ar putea fi omul care să-l convingă pe Messi să joace la PSG.
Francezii își folosesc toate armele în încercarea aducerii lui Messi. Starul Barcelonei este foarte bun prieten cu Neymar, iar brazilianul a declarat în repetate rânduri că și-ar dori să joace din nou cu acesta. În plus, la PSG mai este și Di Maria, cu care Messi este de asemenea bun prieten, cei doi fiind colegi la naționala Argentinei.
Dacă Messi va alege să plece de la Barcelona în cele din urmă, PSG și Manchester City sunt cam singurele echipe unde ar putea ajunge. Francezii vor avea însă concurență serioasă, Pep Guardiola fiind și el un factor important, care ar putea cântări enorm în hotărârea argentinianului.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Cupa Mondială FIFA
FIFA face schimbări în formatul Cupei Mondiale din 2026! Anunțul lui Arsene Wenger
ACUM 10 ORE
Cupa Mondială FIFA
Leo Messi, uimit de eliminarea unei favorite la CM din Qatar. "Au mulţi jucători de top"
ACUM 11 ORE