Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Aducerea lui Pochettino, un nou avantaj pentru PSG în tentativa de a-l transfera pe Messi

Nicu Savin

Actualizat 26/12/2020 la 16:12 GMT+2

Mauricio Pochettino va fi cel mai probabil viitorul antrenor al lui PSG. Parizienii au decis că argentinianul este cea mai bună variantă, iar presa din Hexagon notează că alegerea a fost făcută și pentru că fostul antrenor de la la Tottehnam este considerat omul care îl poate convinge pe Messi să se mute pe Parc de Princes din sezonul viitor.

Mauricio Pochettino

Credit imagine: Getty Images

Numirea lui Mauricio Pochettino la PSG este doar o chestiune de timp. Evident, principalul obiectiv al argentinianului va fi să cucerească Champions League cu echipa din capitala Franței, iar pentru asta oficialii de pe Parc de Princes vor încerca să-i aducă ce jucători va dori.
Dacă Dele Ali ar putea fi primul jucător transferat de parizieni în "era" Pochettino, francezii n-au renunțat la ideea de a-l convinge pe Messi să se mute în Franța. Argentinianul nu a semnat deocamdată o prelungire a contractului cu FC Barcelona, dar cu siguranță i se va propune acest lucru după stabilirea noii conduceri adiministrative. Pe 24 ianuarie vor avea loc alegeri pentru președenția clubului, iar toți candidații au spus în campania electorală că rămânerea lui Messi va fi prioritatea numărul unu.

Leo Messi

Pochettino, omul care îl poate convinge pe Messi să meargă la PSG

După despărțirea de Tottenham, Pochettino a devenit unul dintre cei mai doriți antrenori din Europa. PSG a profitat în cele din urmă iar presa franceză scrie că oficialii parizienilor au gândit în ansamblu. Pe lângă faptul că e un antrenor foarte bun, lucru pe care l-a dovedit la Tottenham, Pochettino mai are o calitate: este argentinian și ar putea fi omul care să-l convingă pe Messi să joace la PSG.
Francezii își folosesc toate armele în încercarea aducerii lui Messi. Starul Barcelonei este foarte bun prieten cu Neymar, iar brazilianul a declarat în repetate rânduri că și-ar dori să joace din nou cu acesta. În plus, la PSG mai este și Di Maria, cu care Messi este de asemenea bun prieten, cei doi fiind colegi la naționala Argentinei.
Dacă Messi va alege să plece de la Barcelona în cele din urmă, PSG și Manchester City sunt cam singurele echipe unde ar putea ajunge. Francezii vor avea însă concurență serioasă, Pep Guardiola fiind și el un factor important, care ar putea cântări enorm în hotărârea argentinianului.
premier league
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo