Gazzetta dello Sport anunță că împrumutul lui Mauro Icardi la Paris Saint-Germain a fost oprit de clubul francez mai devreme după ce Wanda Nara, agentul lui Icardi, le-a transmis că atacantul argentinian își dorește să revină în Italia. Directorul sportiv al celor de la PSG, Leonardo, a luat decizia după ce a fost informat de intenția atacantului.
Icardi era împrumutat de la Inter, club cu care are o relație proastă după mai multe momente controversate în sezonul trecut: Icardi a fost căpitanul echipei, a pierdut banderola din cauza relației cu managerul de atunci, Luciano Spaletti, și a refuzat să joace într-o partidă de Europa League cu Rapid Viena din cauza pierderii banderolei.

Va rămâne la Inter?

Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
IERI LA 15:33
Cedat pentru un sezon la Paris, Icardi a fost într-o formă excelentă, reușind să înscrie 20 de goluri în 31 de apariții. Icardi a reușit să-l scoată din prima echipă pe Edinson Cavani și transferul definitiv la PSG părea o certitudine. Însă dorința atacantului de a se întoarce în Serie A i-a făcut pe parizieni să renunțe la Icardi.
Rămâne de văzut unde va juca Icardi - la Inter este un nou antrenor, Antonio Conte, recunoscut pentru faptul că ține mult la disciplină. Însă Inter este în mare pericol să-l piardă în perioada de transferuri pe Lautaro Martinez, astfel că rămânerea lui Icardi în lotul lui Inter nu este imposibilă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
IERI LA 06:42
The Emirates FA Cup
Arsenal, eliminare surpriză din FA Cup! Cum arată duelurile din 16-imile competiției
09/01/2022 LA 16:08