Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe a deschis subiectul transferului la Real. Ce planuri de viitor are cel mai valoros fotbalist

Cosmin Cioboata

Actualizat 21/01/2020 la 15:23 GMT+2

Kylian Mbappe a vorbit despre posibilitatea unui transfer la Real Madrid, subiect despre care s-a discutat intens în ultimele luni în presa internațioanală.

Kylian Mbappé (PSG)

Credit imagine: Getty Images

Mbappe se simte excelent la PSG, alături de care își dorește să câștige cât mai multe trofee. Formația pregătită de Thomas Tuchel este lider în Franța și se luptă pentru un loc în "sferturile" Champions League, împotriva Borussiei Dortmund.
Momentan, tânărul atacant nu se gândește la o mutare pe Santiago Bernabeu, deși a recunoscut că este un vis de-al său încă de când era copil:
"Multă lume vorbește despre transferul meu la Real. Și eu am vorbit despre asta când eram mic. Lucrurile s-au schimbat acum: sunt jucătorul lui PSG și știu că nu este momentul unei schimbări. Suntem în ianuarie, perioada banilor cheltuiți pe transferuri, dar eu rămân 100% concentrat pe obiectivele mele la PSG.
Îmi doresc să câștig multe trofee aici, iar acum nu este momentul potrivit pentru un transfer. Vom vedea la finalul sezonului ce se va întâmpla. Țin foarte mult la această echipă, este locul unde am crescut și m-am consacrat. Am venit aici la 18 ani, pe vremea când eram un simplu puști talentat. Acum sunt un superstar și asta se datorează în mare parte celor de la PSG, precum și oamenilor din naționala Franței.", a spus Mbappe, citat de BBC.
Kylian Mbappe, Zinedine Zidane

Mbappe: "Liverpool este o mașinărie de fotbal"

Kylian Mbappe a vorbit cu multă admirație despre Liverpool, liderul actual din Premier League. Mbappe, despre care s-a zvonit în trecut că ar putea ajunge pe Anfield, consideră că jocul trupei lui Jurgen Klopp arată ca al unei mașinării de fotbal:
"Jocul lui Liverpool este extraordinar. Jucătorii formează o adevărată mașinărie de fotbal, și-au găsit ritmul și nu se mai pot opri din seria victoriilor. Când le urmărești meciurile, ți se pare că totul este foarte ușor. Dar nu este deloc așa. Jucătorii sunt extrem de concentrați și reușesc să câștige meciuri din trei în trei zile.
În acest moment, toată lumea stă cu ochii pe ei și toate echipele încearcă să găsească un mod în care să-i învingă. Ei trebuie să rămână la fel de puternici, sub comanda lui Jurgen Klopp, pe care-l consider un manager fabulos.", a mai spus Kylian Mbappe.
Klopp (r.) bezweifelt, dass Mbappe nach Liverpool kommt

Mbappe a sărit în ajutorul tinerilor defavorizați

Kylian Mbappe a înființat o asociație, prin care își propune să ajute 98 de tineri defavorizați din Franța. Numărul 98 este unul simbolic, reprezentând anul în care s-a născut atacantul lui PSG: 1998.
"Sunt privilegiat și vreau să-i ajut pe ceilalți. Nu am început această fundație pentru imaginea mea, am făcut-o din inimă. Nu putem schimba destinul oamenilor, dar îi putem ajuta și le putem reda zâmbetul pe față.", a declarat Mbappe, potrivit BBC.
Mbappe n-a ezitat să vorbească nici despre idolii săi din fotbal, care l-au influențat și l-au făcut să devină fotbalistul de astăzi:
"Când eram mic, idolul meu era Zinedine Zidane. În perioada respectivă, dacă erai copil și locuiai în Franța, nu aveai altă variatnă. Apoi, l-am descoperit pe Cristiano, cu care am avut norocul să mă și întâlnesc pe teren. La fel ca ei, mi-ar plăcea să-mi las amprenta asupra istoriei fotbalului, acesta este obiectivul meu.", a mai adăugat atacantul de 21 de ani.
Tranferat în 2017 de la Monaco, Kylian Mbappe a reușit să înscrie 81 de goluri în 109 partide pentru campioana din Ligue 1. Mbappe este cel mai bine cotat fotbalist la ora actuală: 200 de milioane de euro este cota de piață a francezului, conform site-ului transfermarkt.com.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo