Kylian Mbappe a vorbit despre jucătorii care îl inspiră în cariera sa. Deşi i-a numit şi pe Lionel Messi, dar şi pe coechipierul său Neymar, Mbappe spune că portughezul Cristiano Ronaldo este preferatul său.
"Am o mulţime de idoli. Îl iubesc foarte mult pe Cristiano Ronaldo. În această perioadă îi avem pe Cristiano şi pe Messi. Am ocazia să joc cu Neymar pe care îl admir foarte mult încă de când eram mai mic. Ei sunt jucătorii pe care îi admir. Când ai şansa să joci la un nivel înalt, trebuie să fii inspirat de cei mai buni”, a spus Kylian Mbappe, potrivit beIn Sports.

Ronaldo, cel mai frumos gol din istorie

Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 18 ORE
Mbappe a dezvăluit că cel mai frumos gol pe care l-a văzut vreodată îi aparţine lui Ronaldo. Este vorba despre golul marcat din foarfecă de fotbalistul portughez împotriva lui Juventus, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor din 2018.
De altfel, și marele Buffon a vorbit de curân despre reușita fantastică a lui CR7, dezvăluind ce a vorbit ulterior cu viitorul său coechipier.
"În acel meci, Ronaldo a înscris probabil cel mai frumos gol din istorie, din foarfecă. În primele 25 de secunde după acea reuşită m-am simţit extrem de frustrat. Apoi, m-am gândit la cât de frumos a fost acel gol. În ciuda faptului că a înscris împotriva noastră, mi-am dat seama că a făcut ceva incredibil. La final, când am ieşit de pe teren, mă aflam lângă el. L-am întrebat: "Cristiano, câţi ani ai?". S-a uitat la mine şi mi-a răspuns, cu acel zâmbet al lui în colţul gurii: "33, nu e rău deloc, nu?". Amândoi am început să râdem", şi-a amintit Buffon, într-o emisiune televizată.
Acea partidă de la Torino a cântărit decisiv în transferul ulterior al lui Ronaldo la Juventus. Asta pentru că fanii bianconerilor au găsit puterea să îl aplaude pe CR7, chiar dacă acesta a anulat orice şansă de calificare a "Bătrânei Doamne" în careul de aşi al competiţiei. Faptul că a fost tratat cu atât de mult respect de suporterii adverşi l-a impresionat pe CR7, care în vara aceea a ales să se despartă de cea mai titrată echipă din istorie în Cupa/Liga Campionilor. La mutare a contat fără îndoială şi modul în care viitorii colegi l-au tratat, jucătorii bianconerilor fiind la rândul lor extrem de diplomaţi şi felicitându-l pentru performanţa impresionantă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24