Kylian Mbappe a intrat în ultimul an de contract cu PSG și nu dorește să rămână la clubul parizian. Francezul are pe masă un contarct uriaș, dar refuză să semneze, fiind tentat de un transfer la Real Madrid.
Cu câteva zile în urmă, Mbappe a avut o întâlnire cu Nasser El Khelaifi, în care i-ar fi reproșat oficialului că nu și-a respectat promisiunea pe care i-a făcut-o în urmă cu circa 3 ani, când i-a spus că îl va lăsa să plece dacă se va ivi posibilitatea să ajungă la Real Madrid.
PSG speră în continuare să-l convingă pe Mbappe să rămâna la club și nu dorește să-l vândă acum, chiar dacă ar urma să-l piardă gratis în vara viitoare. Mbappe pare și el resemnat că nu va putea pleca în această vară și chiar și-a informat colegii că va mai juca un an pe Parc de Princes, urmând ca la finalul sezonului să semneze din postura de jucător liber cu un alt club, probabil cu Real Madrid.
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM 17 ORE
Poziția de forță pe care o adoptă însă fracezul față de oficialii actualului său club, i-ar putea crea mari neplăceri în perioada pe care o mai are de petrecut la Paris. Cel puțin așa susține Donato di Campli, fostul impresar al lui Marco Verratti. Acesta s-a lovit de maniera de lucru a celor de la PSG când a vrut să-l transfere pe internaționalul italian la Barcelona, în 2017. Chiar dacă și jucătorul ar fi fost de acord cu mutarea, aceasta nu s-a fructificat, iar în cele din urmă Veratti a rămas la PSG, renunțând la serviciile agentului și semnând cu cu mult mai cunoscutul Mino Raiola.
"Este o amintire urâtă, o poveste incredibilă. Eu și Marco am decis să semnăm pentru Barcelona, ​​stabilisem deja contacte cu directorul sportiv (pe atunci era Robert Fernandez) și, de asemenea, cu președintele Bartomeu. Marco însuși i-a spus clubului că vrea să părăsească PSG, că nu are de gând să-și reînnoiască contractul și că Barcelona tocmai primise cele 222 de milioane din clauza de reziliere a lui Neymar, astfel că avea bani pentru a satisface pretențiile financiare. Următorul lucru care s-a întâmplat a fost că PSG l-a amenințat pe Marco și el a ajuns să semneze cu Mino Raiola, deși nu o va recunoaște niciodată. Al-Khelaifi nu a vrut să stea de vorbă nici cu mine, nici cu cei de la Barcelona. Marco s-a temut, pentru că a fost amenințat că va sta în tribune dacă nu-și va prelungi contractul.", a declarat Di Campli într-un interviu pentru AS.
După episodul cu Marco Verratti, Di Campli a inventat celebra sintagmă "PSG este o închisoare de aur" pentru fotbaliști, pentru că odată ajunși acolo, aceștia sunt practic imposibil de transferat în altă parte.
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203584.png

Mbappe, sfătuit să "nu-și pună în cap" conducerea celor de la PSG

Vorbind despre situația lui Mbappe, Di Campli a spus că sunt șanse infime ca acesta să poată pleca acum de la PSG și a dezvăluit că pe francezi nu-i interesează deloc banii, iar dacă atacantul nu va semna prelungirea contractului nu va mai fi folosit în a 2-a parte a sezonului.
"Mbappe va păți la fel ca Rabiot, pentru că toate aceste lucruri pentru PSG sunt o chestiune personală, nu contează banii. Ei cred că pot cumpăra totul. Dacă Mbappe nu reînnoiește, va sta în tribune. Nu le pasă deloc de banii pe care i-ar putea încasa acum, dacă ar fi să pariez, aș face-o că Mbappe nu va pleca acum.
Singura speranță este Leonardo, care este un om de fotbal. Și asta este important. Dar chiar și așa e foarte, foarte greu, aproape imposibil. Mbappe nu trebuie să-l jignească pe emir și să-i spună că pleacă, pentru că este în mâinile lui. Cei de acolo vor să cumpere istorie, dar istoria nu se cumpără. Istoria se scrie.", a spus Di Campli.
Cazul lui Adrien Rabiot, de care a amintit impresarul, este foarte cunoscut. Mijlocașul francez a refuzat să-și prelungească contractul cu PSG și a decis să plece liber la Juventus. Acest lucru a atras nemulțumirea parizienilor, care nu l-au mai folosit pe Rabiot în ultima jumătate de an cât a mai fost sub contract cu ei.
Rămâne de văzut dacă lucrurile vor sta la fel și în cazul lui Mbappe, dar cert este că între jucător și conducătorii clubului există o stare de tensiune, iar cel care ar putea avea cel mai mult de pierdut este jucătorul.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani
ACUM 18 ORE
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
IERI LA 15:16