Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe, infectat cu Covid-19! Reacția tranșantă a lui Leonardo, directorul sportiv de la PSG

Cosmin Cioboata

Actualizat 08/09/2020 la 11:03 GMT+3

Kylian Mbappe a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Starul lui PSG a părăsit cantonamentul echipei naționale a Franței, iar vestea i-a enervat la culme pe oficialii campioanei din Ligue 1, în special pe directorul sportiv Leonardo.

Kylian Mbappe, starul lui PSG

Credit imagine: SID

Federația Franceză de Fotbal a confirmat seară că Mbappe a fost depistat pozitiv la testul de coronavirus. Cei de la PSG au aflat vestea din presă, lucru care a dus la o criză de nervi din partea lui Leonardo în direct la emisiunea "After Foot RMC".
Directorul sportiv al lui PSG a fost iritat de faptul că membrii naționalei Franței nu i-au anunțat că Mbappe a fost infectat cu Covid-19 înainte să afle informația din presă.
"Este inacceptabil să aflăm din presă că avem un jucător infectat. Acum ce facem? Niciun membru din cadrul Federației nu ne-a sunat, nimeni nu ne-a contactat! Nu înțeleg nimic. Este lipsă de respect!", a tunat Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, la "After Foot RMC".
După ce au primit vestea, cei de la PSG au fost nevoiți să-l sune pe Mbappe ca să afle care este starea atacantului.
Mbappe se afla în lotul naționalei Franței pentru confruntarea contra Croației (astăzi, 21:45) și a fost deja izolat. El va rata, pe lângă întâlnirea din Liga Națiunilor, cele două partide ale lui PSG din Ligue 1, cu Lens și Marseille.

7 cazuri de coronavirus la PSG

PSG a ajuns la al 7-lea caz de coronavirus din lot, în ultima săptămână.
Inițial, 3 jucători au fost depistați pozitiv la testul pentru Covid-19: Neymar, Angel Di Maria și Leandro Paredes au fost primii fotbaliști care au contactat virusul, cel mai probabil în locațiile unde și-au petrecut vacanța. Clubul francez a declarat că testele vor continua în zilele următoare.
PSG ar trebui să joace primul meci din noul sezon din Ligue 1 pe data de 10 septembrie, contra lui Lens, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a. Conform protocolului medical din Hexagon, o echipă poate fi programată dacă nu are mai mult de 4 cazuri pozitive, iar în aceste condiții, PSG riscă să își amâne debutul în noul sezon.
picture

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo