Federația Franceză de Fotbal a confirmat seară că Mbappe a fost depistat pozitiv la testul de coronavirus. Cei de la PSG au aflat vestea din presă, lucru care a dus la o criză de nervi din partea lui Leonardo în direct la emisiunea "After Foot RMC".

Directorul sportiv al lui PSG a fost iritat de faptul că membrii naționalei Franței nu i-au anunțat că Mbappe a fost infectat cu Covid-19 înainte să afle informația din presă.

Ligue 1
Trupa lui Tuchel, decimată! A venit "nota de plată" după PSG – OM: cât lipsește Neymar
17/09/2020 LA 07:07

"Este inacceptabil să aflăm din presă că avem un jucător infectat. Acum ce facem? Niciun membru din cadrul Federației nu ne-a sunat, nimeni nu ne-a contactat! Nu înțeleg nimic. Este lipsă de respect!", a tunat Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, la "After Foot RMC".

După ce au primit vestea, cei de la PSG au fost nevoiți să-l sune pe Mbappe ca să afle care este starea atacantului.

Mbappe se afla în lotul naționalei Franței pentru confruntarea contra Croației (astăzi, 21:45) și a fost deja izolat. El va rata, pe lângă întâlnirea din Liga Națiunilor, cele două partide ale lui PSG din Ligue 1, cu Lens și Marseille.

7 cazuri de coronavirus la PSG

PSG a ajuns la al 7-lea caz de coronavirus din lot, în ultima săptămână.

Inițial, 3 jucători au fost depistați pozitiv la testul pentru Covid-19: Neymar, Angel Di Maria și Leandro Paredes au fost primii fotbaliști care au contactat virusul, cel mai probabil în locațiile unde și-au petrecut vacanța. Clubul francez a declarat că testele vor continua în zilele următoare.

PSG ar trebui să joace primul meci din noul sezon din Ligue 1 pe data de 10 septembrie, contra lui Lens, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a. Conform protocolului medical din Hexagon, o echipă poate fi programată dacă nu are mai mult de 4 cazuri pozitive, iar în aceste condiții, PSG riscă să își amâne debutul în noul sezon.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Ligue 1
PSG, victorie chinuită în Ligue 1: "au reușit" în 2 meciuri ce nu au obținut în 62 de partide
17/09/2020 LA 05:27
Ligue 1
Cel mai bătrân jucător care evoluează într-una din cele 5 ligi de top din Europa, în ultimii 12 ani
16/09/2020 LA 06:43