Dugarry, fost campion mondial cu Franța în 1998, consideră că Mbappe a avut un comportament nepotrivit, prin care și-a jignit antrenorul și colegii:
"Când l-am văzut pe Mbappe, mi-am spus că este un copil răsfățat. Îl iubesc pe Kylian, îmi place să îl văd pe teren, dar e neplăcut să văd acele ieșiri nervoase. A fost o lipsă de respect față de Tuchel, Icardi, Cavani și ceilalți colegi care se aflau pe bancă. După acea fază, nu-l voi mai privi pe Mbappe ca până acum.", a spus Dugarry, citat de RMC Sport.
În minutul 68 al meciului dintre Montpellier și PSG, Thomas Tuchel a decis să-l trimită pe teren pe Mauro Icardi în locul lui Mbappe. Tânărul atacant reușise să înscrie cu 10 minute mai devreme pentru 4-0 și a fost extrem de nemulțumit de faptul că a fost schimbat.
Cupa Mondială FIFA
Deschamps, pălăria jos în fața lui Mbappe după Franța – Danemarca 2-1: "Kylian e ca o locomotivă!"
ACUM 20 ORE
Mbappe a vrut să treacă pe lângă antrenor fără să-l bage în seamă, însă Tuchel l-a oprit pentru a-i explica decizia luată. Au urmat câteva secunde în care cei doi au avut un schimb de replici acide. Mbappe nu s-a calmat, fiind vizibil deranjat de situație.

PSG a intrat în ședință de urgență

Duminică, a existat chiar o şedinţă de urgenţă la sediul clubului din Paris pentru a detensiona atmosfera şi, din câte se pare, tehnicianul campioanei Franţei a fost sfătuit să iasă public şi să explice faptul că la echipă e linişte.
Tuchel s-a conformat şi şi-a susţinut punctul de vedere într-o conferinţă de presă:
"Nu există nicio criză, nu sunt furios pe nimeni. Sunt antrenorul echipei şi ştiu că PSG are jucători valoroşi, cu personalitate, care vor mereu să evolueze şi să facă diferenţa.
Eu sunt aici pentru a controla grupul şi nu cred că există vreo ruptură între mine şi vreun jucător sau între fotbalişti. Sunt momente în care relaţia dintre un antrenor şi un jucător poate fi mai dificilă.", a spus Tuchel.
Următorul meci al lui PSG va fi diseară, în etapa 23 din Franța, împotriva lui Nantes. Formația pregătită de Tuchel se află pe primul loc în Ligue 1, cu un avans de 12 puncte peste ocupanta locului 2, Marseille.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Cupa Mondială FIFA
Mbappe rescrie istoria cu Franța! Recordurile doborâte de superstarul francez după 2-1 cu Danemarca
ACUM 21 ORE
Ligue 1
Galtier e sigur cu privire la viitorul lui Mbappe! Ce spune despre rămânerea lui Messi la PSG
IERI LA 09:47