Între timp, cei doi fotbaliști au ajuns să fie coechipieri la PSG, iar povestea lui Mbappe a devenit subiect de glume pentru brazilian.
"Eu și prietenii mei nu ne așteptam să ajungem fotbaliști. Nu ne gândeam la asta când ne întâlneam pe terenul din cartier. Totuși, cu toții visam să ajungem jucători profesioniști. Este o diferență destul de mare între a plănui și a visa.
Unii copii aveau postere cu supereroi pe pereții din dormitor. Noi le aveam acoperite pe ale noastre cu fotbaliști. În camera mea erau fețele lui Zidane și Cristiano Ronaldo. Ca să fiu sincer, când am crescut am început să lipesc câteva postere și cu Neymar. Acum se amuză teribil când își amintește, dar asta e altă poveste.", a spus Mbappe.
Fotbal
Balonul de Aur 2021: Messi, marele favorit să câştige azi trofeul, pentru a 7-a oară
ACUM 4 ORE
https://i.eurosport.com/2018/10/07/2436315.jpg
Mbappe și Neymar formează o forță impresionantă în ofensiva lui PSG. Împreună, cei doi au marcat 41 de goluri și au trimis 26 de assist-uri în toate competițiile.
După 26 de etape, PSG este lider în Ligue 1, cu un avans de 13 puncte față de locul secund, ocupat de Marseille. Pe 11 martie va avea loc partida retur din 'optimile' Champions League, împotriva Borussiei Dortmund. În manșa tur, din Germania, campioana Franței a fost învinsă cu 2-1, după golurile înscrise de Erling Haaland. Pentru parizieni a marcat Neymar, dintr-o pasă excelentă expediată de Mbappe.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Fanii Realului vor fi furioși! Sergio Ramos îl susține pe Messi în cursa pentru Balonul de Aur 2021
ACUM 15 ORE
Ligue 1
Ramos, primele impresii după debutul la PSG! Ce spune despre relația cu Messi: "Încă ne descoperim!"
ACUM 19 ORE