Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe era fanul lui Neymar când era mic: "Aveam poster cu el pe perete. Acum râde de mine"

Cosmin Cioboata

Actualizat 28/02/2020 la 14:12 GMT+2

Kylian Mbappe a povestit într-o scrisoare specială pentru The Players' Tribune cum a fost copilăria sa din suburbiile Parisului. Atacantul francez a dezvăluit că avea multe postere cu fotbaliști pe pereții camerei sale, inclusiv cu Neymar.

Neymar Jr, Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Între timp, cei doi fotbaliști au ajuns să fie coechipieri la PSG, iar povestea lui Mbappe a devenit subiect de glume pentru brazilian.
"Eu și prietenii mei nu ne așteptam să ajungem fotbaliști. Nu ne gândeam la asta când ne întâlneam pe terenul din cartier. Totuși, cu toții visam să ajungem jucători profesioniști. Este o diferență destul de mare între a plănui și a visa.
Unii copii aveau postere cu supereroi pe pereții din dormitor. Noi le aveam acoperite pe ale noastre cu fotbaliști. În camera mea erau fețele lui Zidane și Cristiano Ronaldo. Ca să fiu sincer, când am crescut am început să lipesc câteva postere și cu Neymar. Acum se amuză teribil când își amintește, dar asta e altă poveste.", a spus Mbappe.
Célébration synchronisée pour Kylian Mbappé et Neymar (PSG) contre Lyon
Mbappe și Neymar formează o forță impresionantă în ofensiva lui PSG. Împreună, cei doi au marcat 41 de goluri și au trimis 26 de assist-uri în toate competițiile.
După 26 de etape, PSG este lider în Ligue 1, cu un avans de 13 puncte față de locul secund, ocupat de Marseille. Pe 11 martie va avea loc partida retur din 'optimile' Champions League, împotriva Borussiei Dortmund. În manșa tur, din Germania, campioana Franței a fost învinsă cu 2-1, după golurile înscrise de Erling Haaland. Pentru parizieni a marcat Neymar, dintr-o pasă excelentă expediată de Mbappe.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo