În ultimii 2 ani, PSG a făcut tot posibilul să îi ofere un nou contract lui Mbappe, însă acesta a refuzat toate propunerile primite. Se părea că francezul va ajunge gratis, în această vară, la Real Madrid, în contextul în care Florentino Perez îi face marcaj strâns de foarte multă vreme.
Mbappe garantează că nu a semnat încă vreun contract. După victoria cu Lorient, de aseară, vârful din Hexagon a dezvăluit că au apărut noi elemente pe care trebuie să le studieze în detaliu înainte de a semna cu cineva.
"Nu am luat vreo decizie, dar sunt elemente noi pe care trebuie să le iau în calcul. Care sunt acestea? Elemente noi (n.r.râde). Sunt calm, încerc să iau cea mai bună hotărâre alături de cei dragi", a spus Mbappe, citat de L'Equipe.
Liga Campionilor UEFA
Mesajul lui Karim Benzema despre Mbappe după victoria din finala Champions League
ACUM 13 MINUTE
CITEȘTE ȘI:
SERGIO RAMOS, SEARĂ DE COȘMAR! A FOST PRIMIT CA UN PARIA DE FANII LUI PSG. REACȚIA FUNDAȘULUI, DUPĂ MECI

Mbappe: "Dacă semnam vreun contract, mi-aș fi asumat"

Întrebat dacă nu cumva ascunde faptul că a semnat cu Real Madrid pentru a nu crea tensiune în cadrul lui PSG, pe final de sezon, Mbappe a negat categoric această ipoteză.
"Dacă aș fi luat o decizie, aș fi spus-o, mi-aș fi asumat-o. Îmi asum mereu, nu trebuie să mă ascund și nu am făcut-o niciodată. Vreau să iau cea mai bună decizie posibilă", a mai punctat vârful francez.
La 23 de ani, Mbappe a bifat aseară a 100-a pasă decisivă din carieră. El a ajuns, totodată, la al 212-lea gol, cifre excepționale, fără echivalent în istoria fotbalului.
Liga Campionilor UEFA
Șeful lui Real Madrid a uitat deja de Mbappe! Ce a spus după victoria din finala Champions League
ACUM 2 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31