Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe: "Nu am semnat, au apărut elemente noi pe care trebuie să le iau în calcul"

Cristian Mihală

Publicat 04/04/2022 la 08:43 GMT+3

Kylian Mbappe continuă să le ofere speranțe fanilor lui PSG privind prelungirea contractului. Francezul a dezvăluit că au apărut "elemente noi" pe care trebuie să le ia în calcul înainte de a-și decide viitorul.

Kylian Mbappé (PSG), auteur d'un doublé face à Lorient

Credit imagine: Getty Images

În ultimii 2 ani, PSG a făcut tot posibilul să îi ofere un nou contract lui Mbappe, însă acesta a refuzat toate propunerile primite. Se părea că francezul va ajunge gratis, în această vară, la Real Madrid, în contextul în care Florentino Perez îi face marcaj strâns de foarte multă vreme.
Mbappe garantează că nu a semnat încă vreun contract. După victoria cu Lorient, de aseară, vârful din Hexagon a dezvăluit că au apărut noi elemente pe care trebuie să le studieze în detaliu înainte de a semna cu cineva.
"Nu am luat vreo decizie, dar sunt elemente noi pe care trebuie să le iau în calcul. Care sunt acestea? Elemente noi (n.r.râde). Sunt calm, încerc să iau cea mai bună hotărâre alături de cei dragi", a spus Mbappe, citat de L'Equipe.
CITEȘTE ȘI:

Mbappe: "Dacă semnam vreun contract, mi-aș fi asumat"

Întrebat dacă nu cumva ascunde faptul că a semnat cu Real Madrid pentru a nu crea tensiune în cadrul lui PSG, pe final de sezon, Mbappe a negat categoric această ipoteză.
"Dacă aș fi luat o decizie, aș fi spus-o, mi-aș fi asumat-o. Îmi asum mereu, nu trebuie să mă ascund și nu am făcut-o niciodată. Vreau să iau cea mai bună decizie posibilă", a mai punctat vârful francez.
La 23 de ani, Mbappe a bifat aseară a 100-a pasă decisivă din carieră. El a ajuns, totodată, la al 212-lea gol, cifre excepționale, fără echivalent în istoria fotbalului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo