articol de Romeo Ene
Revenirea lui Karim Benzema la naționala Franței a stârnit valuri de reacții în toată lumea fotbalului. Majoritatea fanilor și specialiștilor consideră că atacantului i s-a făcut dreptate după ce a stat departe de reprezentativa țării sale timp de 6 ani, în urma unei acuzații de șantaj asupra conaționalului său, Mathieu Valbuena.
Kylian Mbappe, probabil unul dintre colegii săi din atacul Franţei de la Euro s-a arătat entuziasmat de revenirea vârfului de la Real la naţională şi a avut numai cuvinte de laudă la auzul acestei veşti.
Ligue 1
Omul bănuit că i-a dat COVID-19 lui Messi a primit amenințări cu moartea. Acesta este negativ
03/01/2022 LA 18:11
Mbappe, nerăbdător să joace alături de Benzema
Atacantul lui PSG se bucură de revenirea lui Benzema în echipa Franţei şi acesta a mărturisit că ‘’întotdeauna mi-am dorit să joc cu cei mai buni’’. Kylian Mbappe, care va forma probabil trioul ofensiv al naţionalei Franţei alături de Benzema şi Griezmann s-a declarat încântat de acest lucru: ‘’Ne va ajuta foarte mult’’, a spus Mbappe după ce a câştigat Cupa Franţei cu PSG, după o finală cu Monaco în care a marcat şi a oferit o pasă decisivă.
‘’Joacă de 10 ani la cel mai înalt nivel, are talent, experienţă şi sunt sigur că se va readapta foarte rapid.’’, a adăugat Mbappe.
‘’Sunt foarte fericit, mereu am spus că vreau să joc cu cei mai buni şi nu cred că există mulţi jucători peste Benzema ca valoare.’’, care a salutat revenirea lui Benzema la naţională cu un mesaj pe contul său de Instagram. Relaţia dintre cei doi, atât pe teren, cât şi în afara lui poate fi importantă în legătură cu decizia finală pe care o va lua atacantul lui PSG cu privire la viitorul său, el neajungând încă la un acord pentru prelungirea înţelegerii pe Parc des Princes. Real Madrid, echipa la care evoluează Benzema, aşteaptă în continuare decizia lui Mbappe.
După finala cu Monaco, Mbappe a evitat să dea un răspuns clar referitor la viitorul său în sezonul următor: ‘’Important este acum să sărbătorim.’’, a driblat elegant răspunsul francezul.

Benzema va primi o ofertă de prelungire a contractului cu Real Madrid

Benzema a ajuns la 33 de ani, dar a demonstrat în acest sezon că este în continuare printre cei mai buni atacanți din fotbalul european. Francezul a marcat 29 de goluri și a dat 8 pase decisive în 45 de meciuri în toate competițiile pentru Real Madrid, iar oficialii de pe Bernabeu îi vor propune o prelungire a contractului.
Actuala înțelegere expiră în vara anului viitor, dar conform presei iberice Realul își dorește prelungirea acesteia până în 2023.
Benzema joacă din 2009 la Real Madrid, fiind printre artizanii marilor performanțe ale "los blancos" din ultimul deceniu, perioadă în care echipa de pe Bernabeu a cucerit 4 Ligi ale Campionilor, 3 titluri în La Liga și 2 Cupe ale Spaniei.
Ligue 1
Leonardo: "Primele luni ale lui Messi la PSG sunt spectaculoase, dacă te uiți pe statistică"
20/12/2021 LA 09:34
Ligue 1
Leonardo, super-anunț pentru fanii PSG: "Semnează prelungirea! Va rămâne la Paris toată cariera"
17/12/2021 LA 07:54