SID

Meciul lui PSG la Strasbourg a fost amânat din cauza coronavirusului

Meciul lui PSG la Strasbourg a fost amânat din cauza coronavirusului

07/03/2020 la 12:31Actualizare 07/03/2020 la 12:36

Meciul lui Paris St-Germain din Ligue 1 de la Strasbourg, care trebuia să aibă loc sâmbătă, a fost amânat din cauza coronavirusului.

Acesta este primul meci din Ligue 1 care a fost amânat din cauza coronavirusului. Până vineri seara, 613 persoane fuseseră infectate în Franța iar nouă au murit. Nu au fost oferite detalii privind reprogramarea meciului. Și alte evenimente sportive din țară au fost afectate, inclusiv Maratonul de la Paris dar și clasica de la Paris-Nisa la ciclism.

”În urma unui ordin al autorităților din Bas-Rhin privind răspândirea coronavirusului, meciul a fost amânat”, se arată într-un comunicat al PSG.

Prim-ministrul francez, Edouard Philippe, a anunțat că toate școlile și grădinițele din regiunile L Oise și Haut-Rhin vor fi închise timp de două săptămâni. Autoritățile locale au adăugat: ”Ar fi fost prezenți pe Stade de la Meinau 26.000 de persoane iar acest lucru ar fi dus la răspândirea la coronaviruslui, cel mai probabil”.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.