Vorbind pentru Canal Plus după victoria clară a parizienilor cu Montpellier, Angel Di Maria a fost întrebat despre reacția nervoasă a lui Mbappe de la schimbare.
”A fost un meci dificil la început, dar circumstanțele (cartonașul roșu) l-au făcut mai ușor. Este foarte greu, nimeni nu vrea să iasă de pe teren, toată lumea vrea să joace, este normal”, a precizat Di Maria.
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
ACUM 16 ORE
”Kylian vrea să înscrie, dar managerul a decis că el trebuie să iasă, pe bancă sunt jucători care vor să intre pe teren și au abilitatae necesară, el trebuie să înțeleagă asta. Cavani este 100% cu noi, de la începutul sezonului multe lucruri s-au întâmplat, ce este important este că el a intrat și a putut juca, asta a fost cheia astăzi”, a afirmat argentinianul.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Ligue 1
Singurul fotbalist mai trist decât Messi la PSG: "Nu mai știe să zâmbească!"
IERI LA 09:44
Ligue 1
Un prinț cambodgian oferă 100 de milioane de € pentru clubul cu cele mai multe titluri în Ligue 1
22/09/2021 LA 10:53