Memphis Depay i-a transmis un mesaj de încurajare lui Virgil van Dijk după ce a deschis scorul în meciul lui Lyon cu Moncao, ridicându-și tricoul pentru a arăta ce era scris pe dedesubt: ”Virgil, rămâi puternic, fratele meu!”.
Depay și Van Dijk joacă de mult timp împreună la naționala Olandei și cel mai probabil ar fi fost coechipieri și la Euro 2020, vara viitoare. Însă accidentarea lui Van Dijk este una gravă iar fundașul lui Liverpool ar putea rata chiar și turneul final.
Ligue 1
PSG ratează titlul, o mare vedetă a capotat: "O dată, de 2 ori, de 3 ori! Nu se mai poate!"
ACUM 14 ORE

Virgil van Dijk ar putea rata tot sezonul din Premier League

Virgil van Dijk s-a accidentat grav în derby-ul dintre Everton și Liverpool, scor 2-2, după o intrare criminală a lui Jordan Pickford, portarul "caramelelor", în prima repriză.
Liverpool a emis un comunicat oficial în care anunță că Virgil van Dijk a suferit o accidentare severă la ligamentele genunchiului. Fundașul olandez va suferi o intervenție chirurgicală în următoarea perioadă.
Jurnalistul The Athletic, David Ornstein, a informat că severitatea accidentării lui Virgil van Dijk ar putea fi mai gravă decât s-a crezut inițial.
Astfel, cum perioada de recuperare pentru o astfel de accidentare este de obicei între 6 și 12 luni, Ornstein a precizat că cel mai probabil Van Dijk nu va mai juca în acest sezon în Premier League.
Ligue 1
Pochettino a anunțat revoluția în lotul lui PSG! Ce jucători a ochit, pentru a lua Liga Campionilor
ACUM 19 ORE
Ligue 1
Cum să dărâmi un colos ca PSG, după ce îți vinzi cei mai buni jucători! Minunea Lille
ACUM 21 ORE