Memphis Depay i-a transmis un mesaj de încurajare lui Virgil van Dijk după ce a deschis scorul în meciul lui Lyon cu Moncao, ridicându-și tricoul pentru a arăta ce era scris pe dedesubt: ”Virgil, rămâi puternic, fratele meu!”.
Depay și Van Dijk joacă de mult timp împreună la naționala Olandei și cel mai probabil ar fi fost coechipieri și la Euro 2020, vara viitoare. Însă accidentarea lui Van Dijk este una gravă iar fundașul lui Liverpool ar putea rata chiar și turneul final.
Ligue 1
Pochettino nu mai e antrenorul lui PSG. Anunțul oficial al clubului francez
05/07/2022 LA 11:48

Virgil van Dijk ar putea rata tot sezonul din Premier League

Virgil van Dijk s-a accidentat grav în derby-ul dintre Everton și Liverpool, scor 2-2, după o intrare criminală a lui Jordan Pickford, portarul "caramelelor", în prima repriză.
Liverpool a emis un comunicat oficial în care anunță că Virgil van Dijk a suferit o accidentare severă la ligamentele genunchiului. Fundașul olandez va suferi o intervenție chirurgicală în următoarea perioadă.
Jurnalistul The Athletic, David Ornstein, a informat că severitatea accidentării lui Virgil van Dijk ar putea fi mai gravă decât s-a crezut inițial.
Astfel, cum perioada de recuperare pentru o astfel de accidentare este de obicei între 6 și 12 luni, Ornstein a precizat că cel mai probabil Van Dijk nu va mai juca în acest sezon în Premier League.
Ligue 1
Fratele lui Kylian Mbpappe îi calcă pe urme superstarului lui PSG. Cine e Ethan, puștiul de 15 ani
05/07/2022 LA 06:41
Ligue 1
Clauză "anti-PSG" pentru Vinicius
28/06/2022 LA 07:14