Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi, avertizat de Cesc Fabregas după ce a semnat cu PSG! Mesajul ibericului către fostul său coleg

Nicu Savin

Actualizat 13/08/2021 la 10:31 GMT+3

Messi a semnat cu PSG și va juca în Ligue 1, un campionat perceput de multă lume drept unul în care echipa pariziană joacă de una singură. Cesc Fabregas, jucătorul lui AS Monaco și fost coechipier cu Messi la Barcelona, consideră că lucrurile nu stau chiar așa și i-a transmis un avertisment argentinianului.

FC Barcelona (Messi und Fabregas)

Credit imagine: Eurosport

Lionel Messi a semnat pe 2 sezoane cu PSG, club care a avut o campanie de achiziții de răsunet. Ligue 1 este considerat abia al 5-lea campionat al Europei ca valoare, după Premier League, La Liga, Serie A și Bundesliga, iar acest lucru se datorează și diferenței imense dintre PSG și restul echipelor din Hexagon.
Venirea lui Messi la PSG transformă echipa lui Pochettino într-un adevărat dream-team, care se presupune că va defila în acest sezon pe plan intern, iar multă lume o vede drept principala favorită și la cucerirea Champions League.
Faptul că PSG a pierdut titlul în fața celor de la Lille în stagiunea trecută este considerat un accident și va fi aproape imposibil ca parizienii să repete performanța negativă în acest sezon.
Brentford - Arsenal va fi vineri, de la ora 22 pe Eurosport 1

Cesc Fabregas: "Când PSG nu ia titul, este un dezastru"

Ideea că Messi se va distra în Ligue 1, deoarece adversarii sunt mai slabi decât cei pe care îi întâlnea în La Liga este combătută de Cesc Fabregas, care de 2 ani și jumătate joacă la AS Monaco. Acesta a salutat sosirea lui Messi la PSG, dar a avertizat că ratarea trofeelor interne de către echipa de pe Parc de Princes ar fi percepută ca un adevărat dezastru în toată Franța.
"Cred că uneori Messi nici nu își dă seama cât de mare este. Pentru el este normal să fie adorat de toată lumea, deoarece a crescut așa, fiind cel mai bun. Dar nu îi va fi ușor în Ligue 1. Când PSG nu câștigă titlul, lumea vede acest lucru ca pe un dezastru, deoarece ei cheltuie foarte mulți bani.
Toată lumea vede Ligue 1 ca pe o ligă cu o singură echipă, dar în în ultimii cinci ani, Monaco și Lille au câștigat campionatul. Nu este atât de ușor pe cât cred oamenii. Sunt jucători foarte agresivi, foarte rapizi și puternici. Ligue 1 este o ligă bună, este o ligă care se îmbunătățește de al an la an", a declarat Fabregas, citat de as.com.
Mijlicașul iberic a vorbit și despre felul cum a fost perceput transferul lui Messi la PSG la clubul său. Acesta susține că venirea argentinianului îi motivează și mai mult pe jucătorii care îl vor înfrunta pe starul argentinian și este convins că aceștia se vor autodepăși în duelurile directe.
"Toți băieții sunt încântați, știind că joacă împotriva lui Lionel Messi. Toată lumea vrea tricoul lui. Echipa este plină de tinere talente la Monaco. Acesta va fi un test grozav pentru ei și vor fi motivați. Când va veni cel mai bun jucător, vor dori să arate ce pot face pe teren. Uneori astfel de lucruri aduc mai multă motivație și poate să se întâmple ceva special. Cu siguranță va fi o provocare pentru noi ca echipă acest nou sezon", a adăugat Fabregas.
Cesc Fabregas și Leo Messi se vor întâlni pentru prima dată ca adversari în Ligue 1 în 12 decembrie, la Paris. Returul dintre Monaco și PSG este programat în luna martie a anului viitor.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo