Lionel Messi s-a despărțit astăzi oficial de Barcelona, iar presa internațională a anunțat că argentinianul a acceptat oferta pe care a primit-o de la PSG.
Unele surse din presa din Hexagon au anunțat că Messi va sosi chiar în această seară la Paris, iar acest lucru a declanșat isterie în rândul fanilor, care s-au strâns în număr mare la aeroportul Le Bourget din capitala Franței.
Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
ACUM 16 ORE
Din păcate pentru ei, aceștia s-au dus degeaba, deoarece Messi nu va zbura astăzi spre Paris. Conform presei din Occident, Messi va analiza alături de tatăl său și de avocați contractul pe care PSG i l-a oferit și abia după ce va constata că totul este în regulă va merge la Paris pentru vizita medicală și pentru a semna.

Messi, foarte aproape de a semna cu PSG

În conferința de presă de astăzi Messi a recunoscut că există posibilitatea de a merge la PSG. Se pare că lucrurile s-au mișcat cu repeziciune și argentinianul este foarte aproape să-și pună semnătura pe un contract cu gruparea pariziană.
Conform presei franceze, Messi va semna pe 2 ani cu PSG, cu opțiunea de prelungire pe încă unul. Salariul argentinianului va fi unul pe măsura faimei sale: 40 de milioane de € anual.
Dacă Messi va ajunge pe Parc de Princes, PSG ar deveni un adevărat dream-team al fotbalului european, devenind principala favorită la câștigarea Champions League. Pe lângă Messi, parizienii i-au mai înregimentat în această vară și pe Donnarumma, Sergio Ramos, Achraf Hakimi și Wijnaldum.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
IERI LA 08:16