Messi a recunoscut că venirea sa la Paris nu a fost simplă, într-un nou oraş, un nou club, o ţară diferită. Atacantul sud-american a lăsat astfel de înțeles că sterilitatea din campionat - unde nu a înscris încă vreun gol - are legătură cu problemele legate de adaptare.
"Primele zile au fost chiar dificile pentru că plecarea noastră a fost rapidă şi bruscă. Am petrecut o lună şi jumătate la hotel şi nu este simplu pentru copii, care începuseră deja şcoala în Spania. În plus, noi locuim în centru, iar circulaţia este infernală la Paris. Ne trebuia o oră pentru şcoală şi altă oră pentru a ajunge la antrenament. Copiii nu mai suportau hotelul. A fost dificil", a explicat Messi pentru sport.es.
În relaţia cu noii săi coechipieri, Lionel Messi a vorbit despre trio-ul pe care îl formează la PSG cu Neymar şi Kylian Mbappe: "Adevărul este că avem o relaţie bună. Relaţia mea cu 'Ney' este de lungă durata şi a uşurat lucrurile. Cu Kylian la început a fost un pic bizar pentru că nu ştiam dacă rămâne sau pleacă. Dar el este în continuare aici, din fericire. Învățăm unul de la altul, atât pe teren, cât şi în afară. Ne înţelegem bine, iar în vestiar avem un grup sănătos", a adăugat Messi.
Ligue 1
Luis Suarez a dezvăluit marea problemă a lui Messi la PSG: "Vorbim zilnic, mereu îmi spune asta"
ACUM 16 ORE
CITEȘTE ȘI:
DAVID ALABA A ALES! CE A RĂSPUNS AUSTRIACUL CÂND A FOST PUS SĂ LE COMPARE PE REAL MADRID ȘI BAYERN MUNCHEN

Messi, convins de proiectul PSG: "Liga Campionilor, unul din principalele motive"

Întrebat ce a fost decisiv în alegerea lui PSG, starul argentinian nu a stat pe gânduri: perspectiva câștigării Champions League.
"Liga Campionilor a fost unul din principalele motive. Aşa cum am spus, voi încerca să continui să câştig trofee. Când am luat decizia de a veni la PSG, a fost pentru că este una din cele mai mari echipe şi pentru că îmi doresc să o fac să crească prin câştigarea Ligii Campionilor după atâtea încercări. Şi cred că nu suntem departe. În acest sezon, noi suntem unul din candidaţi. Toată lumea vorbeşte de PSG, din cauza lotului său, dar mai sunt şi alte echipe bune care fac o treabă foarte bună, cum sunt Manchester United, City, Bayern, Liverpool, Atletico Madrid, Chelsea... Cel mai bun nu câştigă mereu, întrucât depinde de numeroase detalii sau de circumstanţe", a spus vedeta argentiniană.
În interviul publicat luni, Messi a abordat mai multe teme, între care o eventuală revenire la FC Barcelona, într-o zi, într-un rol tehnic. El a revenit, evident, asupra motivaţiei de a părăsi clubul său de suflet pentru a veni la Paris, în august, cu principalul obiectiv de a câştiga Liga Campionilor.
Lionel Messi s-a despărţit în luna august după mai bine de două decenii de FC Barcelona, club la care a sosit la vârsta de 13 ani şi alături de care a cucerit 35 de trofee pe parcursul carierei sale. El a înscris în total 672 de goluri în 778 de meciuri disputate în toate competiţiile alături de echipa catalană.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Ligue 1
Sergio Ramos, accidentat după debutul la PSG! Când va reveni la antrenamente
03/12/2021 LA 15:55
Liga
Mbappe la Real Madrid, doar o chestiune de timp! Dezvăluirea făcută de surse din cadrul clubului
03/12/2021 LA 09:54