Viitorul lui Messi pe Camp Nou a devenit tot mai incert în ultima vreme, începând din momentul din vară în care atacantul de 33 de ani a trimis un fax către clubul catalan în care și-a exprimat dorința să plece.
În urma gestului lui Messi au apărut numeroase zvonuri despre posibila destinație după despărțirea de Barcelona, iar toate se rezumă la două nume uriașe: Manchester City și PSG. Dintre cele două cluburi răsunătoare, campioana Franței pare să aibă un avantaj, ținând cont că la formația pariziană evoluează Neymar, bunul prieten al lui Messi, iar recent a fost instalat pe banca tehnică Mauricio Pochettino.
Messi îl apreciază enorm pe conaționalul său și a demonstrat asta de două ori în ultima perioadă, când l-a propus ca antrenor la Barcelona atât după plecarea lui Ernesto Valverde, cât și după despărțirea de Quique Setien.
Ligue 1
Pochettino nu mai e antrenorul lui PSG. Anunțul oficial al clubului francez
05/07/2022 LA 11:48

Messi, dispus să vină la PSG cu o singură condiție: să fie vândut Mbappe

Potrivit Diariogol, Messi ar fi interesat de un transfer la PSG în vară, însă cu o singură condiție: clubul parizian să-l vândă pe Kylian Mbappe. La prima vedere, motivul pare exagerat sau chiar incredibil, dar starul Barcelonei are o explicație plauzibilă.
Canal+ anunță că Messi îl dorește în faza ofensivă a lui PSG, alături de Neymar, pe Sergio Aguero, colegul său de la echipa națională care a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Manchester City. Messi se înțelege foarte bine cu Aguero și l-ar prefera în locul lui Mauro Icardi, actualul atacant al lui PSG cu care nu are o relație deosebită.
În cazul în care PSG va forța și transferul lui Aguero, este clar că un jucător din faza ofensivă va fi nevoit să plece. De ce? În primul rând, pentru că PSG ar depăși fair-play-ul financiar la nivelul salarial dacă Messi, Mbappe și Aguero se vor afla la formația franceză.
În același timp, campioana din Ligue 1 are nevoie de o sumă importantă obținută dintr-un eventual transfer al lui Mbappe, pentru a acoperi pierderile din sezonul precedent, afectat de pandemie - aproximativ 100 de milioane de euro.
Iar Mbappe nu duce lipsă de oferte. În presa internațională s-a discutat intens despre interesul lui Real Madrid în serviciile campionului mondial din 2018, pentru o sumă astronomică, care poate ajunge chiar la 200 de milioane de euro. Ideal cât PSG să-și acopere cheltuielile și să obțină și un profit consistent de pe urma starului de 22 de ani.
Ligue 1
Fratele lui Kylian Mbpappe îi calcă pe urme superstarului lui PSG. Cine e Ethan, puștiul de 15 ani
05/07/2022 LA 06:41
Ligue 1
Clauză "anti-PSG" pentru Vinicius
28/06/2022 LA 07:14