Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi Mania la Paris, SOLD OUT în câteva secunde! Leo a spulberat orice record cu privire la vânzarea de tricouri la PSG

Irina Aldea

Actualizat 11/08/2021 la 15:03 GMT+3

Telenovela mutării lui Leo Messi la Paris s-a încheiat marți, atunci când starul argentinian a semnat un contract valabil pe 2 ani în capitala Franței.

Leo Messi and n°30 (source : PSG)

Credit imagine: Eurosport

UPDATE 14:50 / După ce Leo Messi a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă, suporterii parizieni au luat cu asalt magazinele pentru a prinde un tricou cu noul superstar. Într-o filmare publicată pe YouTube se vede cum fanii au creat o coadă imensă care ajunge până la o gură de metrou, în speranța că vor prinde un tricou inscripționat cu numele lui Leo Messi.
Știre inițială
Ajuns marți la Paris, Leo Messi a trecut cu bine de vizita medicală și s-a pozat pentru prima oară în tricoul echipei PSG, chiar pe stadionul Parc des Princes. Superstarul argentinian a semnat ieri un contract valabil pentru următoarele două sezoane, cu opțiunea de prelungire pe încă unul.
Mai departe, PSG a anunțat că va organiza o conferință de presă miercuri, de la ora 12:00 (ora României), la Stadionul "Parc des Princes", în cadrul căruia Lionel Messi va fi prezentat în calitate de jucător al formației din capitala Franței. Toate informațiile despre transferul anului în fotbal vor putea fi urmărite pe eurosport.ro.

Mutarea lui Leo Messi la PSG, lovitura anului în fotbalul mondial

Parizienii au dat fără doar și poate lovitura vara aceasta prin aducerea lui Leo Messi la PSG. Trupa din Ligue 1 s-a mișcat repede, iar marți a devenit oficial și anunțul mutării argentinianului la Paris. La puțin timp după s-au pus în vânzare pe site-ul clubului primele tricouri cu numele lui Messi pe spate.
Manchester United - Leeds este sâmbătă de la ora 14.30 pe Eurosport 1
Suporterii fotbalului de pretutindeni nu au stat deloc pe gânduri, iar în doar câteva minute a apărut mesajul "SOLD OUT" pe site. În Marea Britanie, tricourile s-au pus în vânzare la ora 22, ora locală. La aceeași oră, câtva secunde mai târziu, mesajul cu "stoc epuizat" i-a lăsat pe suporteri în așteptare. Pe site-ul oficial, un tricou cu numele lui Messi era listat la 108 euro în prima zi în care Leo a ajuns la Paris, a făcut vizita medicală și a semnat contractul pe 2 sezoane.
Este de așteptat ca în perioada următoare PSG să dea lovitură după lovitură în plan financiar și să atragă profituri record datorită starurilor pe care le are în echipă, dar mai ales datorită lui Leo Messi, jucătorul care s-a despărțit de Barcelona după 21 de ani petrecuți la clubul de pe Camp Nou.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo