Fără vreo șansă să câștige vreun trofeu important cu Barcelona, care trece printr-un moment critic, Messi era dispus să continue în Catalunya, dar problemele de ordin financiar au făcut imposibilă prelungirea contractului. Laporta visa ca argentinianul să evolueze gratis pentru formația blaugrana, lucru care, evident, nu s-a produs.
În trecut, Barcelona câștiga Liga Campionilor bazându-se pe magia tridentului Messi-Neymar-Suarez. Acum, la PSG, sud-americanul e din nou coleg cu vechiul său prieten, Neymar, lângă ei fiind și cel mai impresionant tânăr jucător din lume, Kylian Mbappe. Întrebat despre o comparație între cele două triplete de vis, Messi a explicat că lucrurile nu pot fi asemănătoare. Între timp, pentru Messi și Neymar au trecut anii, iar Luis Suarez și Kylian Mbappe au caracteristici total diferite, chiar dacă ambii sunt excepționali și marchează mult.
"În primul rând, vârsta e diferită! Eram tineri când eu și Neymar am început să jucăm. Acum, cel tânăr e Kylian. Iar Kylian și Luis Suarez sunt doi jucători extrem de diferiți. Luis este un număr "9" pur, un atacant de clasă, care are particularități bune în careu și e obișnuit să înscrie multe goluri. Lui Kylian îi place să fie mai mult la minge, e extrem de puternic și foarte rapid, te omoară dacă lași orice spațiu și înscrie mult și el. Sunt doi jucători spectaculoși, însă care au calități diferite", a spus Messi pentru France Football.
Premier League
"Ronaldo nu e nici măcar în top 5!" Starul lui United, făcut praf de un fost atacant de la Real
ACUM 13 ORE
CITEȘTE ȘI
LOVITURĂ DE TEATRU: NOII PATRONI AI LUI NEWCASTLE NEGOCIAZĂ CUMPĂRAREA UNUI CLUB GIGANT AL EUROPEI

Pochettino, unul dintre motivele pentru care Messi a ales PSG

Intrat în conflict cu Pochettino la finalul partidei cu Lyon, când tehnicianul argentinian a decis să îl schimbe, Messi s-a împăcat rapid cu fostul antrenor al lui Spurs.
În fapt, fostul decar al Barcelonei a recunoscut că prezența lui Pochettino pe banca lui PSG a contribuit la decizia lui de a veni la Paris.
"Cu siguranță a ajutat la decizie. Ajută când antrenorul vine din aceeași țară ca și mine, că vorbim aceeași limbă, că ne cunoșteam, chiar dacă nu am avut ocazia să lucrăm împreună. Face lucrurile mai ușoare", a explicat argentinianul.
Interviul pentru France Football a fost realizat în contextul în care, ieri, francezii au anunțat cei 30 de "finaliști" la Balonul de Aur, trofeul urmând a fi adjudecat aproape sigur de argentinian, dacă ne raportăm la cotele oferite de bookmakeri.
Liga
Marile cluburi europene vor să-i dea lovitura Barcelonei! Ce echipă i-a făcut deja o ofertă lui Fati
ACUM 14 ORE
Premier League
Tot mai multe voci vor ca Balonul de Aur 2021 să nu ajungă la Messi! Cine e favoritul lui Ferguson
ACUM 15 ORE