Mijlocașul de 22 de ani al celor de la Olympique Lyon, Martin Terrier, s-a prăbușit pe gazon în partida pe care echipa sa o disputa împotriva celor de la Toulouse. În minutul 20 al partidei a avut loc momentul teribil.
Medicii celor de la Lyon i-au acordat imediat îngrijiri medicale minute bune înainte ca jucătorul să fie transportat către salvare. Conform BeIN Sports, Terrier și-a revenit ulterior și se simte mai bine, însă rămâne în atenția medicilor. Terrier a fost inconștient câteva clipe pentru ca apoi să-și revină cu spasme. Tot cei de la BeIN Sports scriu că a fost vorba despre o sincopa vasovagală, adică o oprire temporară a fluixului sanguin către creier, ceea ce a determinat o scădere bruscă a ritmului cardiac și a tensiunii arteriale. Din fericire, această problemă nu necesită tratament, fiind o problemă temporară inofensivă.
Ciprian Tătărușanu, portarul naționalei României, a fost în premieră titular pentru Lyon în Ligue 1 la acest meci după o accidentare la antrenament a titularului Anthony Lopes. Scorul final a fost 3-0 pentru Lyon
Fotbal
Euro 2020 | 104 de goluri pentru Ronaldo la națională. Analiza interesantă a UEFA
11/06/2021 LA 07:31
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Haos total la PSG. Mbappe, surprins de camere când îl vorbește de rău pe Neymar. Ce a spus
ACUM 9 ORE
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55