Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Momente teribile la partida Lyon - Toulouse. Martin Terrier s-a prăbușit pe gazon fără să fie atins

Sebastian Ujica

Actualizat 26/01/2020 la 19:03 GMT+2

Ciprian Tătărușanu este pentru prima dată titular în Ligue 1 pentru Olympique Lyon în partida cu Toulouse.

Martin Terrier sur une civière

Credit imagine: Getty Images

Mijlocașul de 22 de ani al celor de la Olympique Lyon, Martin Terrier, s-a prăbușit pe gazon în partida pe care echipa sa o disputa împotriva celor de la Toulouse. În minutul 20 al partidei a avut loc momentul teribil.
Medicii celor de la Lyon i-au acordat imediat îngrijiri medicale minute bune înainte ca jucătorul să fie transportat către salvare. Conform BeIN Sports, Terrier și-a revenit ulterior și se simte mai bine, însă rămâne în atenția medicilor. Terrier a fost inconștient câteva clipe pentru ca apoi să-și revină cu spasme. Tot cei de la BeIN Sports scriu că a fost vorba despre o sincopa vasovagală, adică o oprire temporară a fluixului sanguin către creier, ceea ce a determinat o scădere bruscă a ritmului cardiac și a tensiunii arteriale. Din fericire, această problemă nu necesită tratament, fiind o problemă temporară inofensivă.
Ciprian Tătărușanu, portarul naționalei României, a fost în premieră titular pentru Lyon în Ligue 1 la acest meci după o accidentare la antrenament a titularului Anthony Lopes. Scorul final a fost 3-0 pentru Lyon
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo