Leandro Paredes a dezvăluit, într-un interviu pentru Marca, un episod neștiut, petrecut în timpul partidei dintre Barcelona și PSG, din optimile Champions League 2020-2021. În februarie anul trecut, actuala campioană a Franței se impunea pe Camp Nou cu 4-1, iar Messi și-a pierdut cumpătul.
Deranjat că Paredes a făcut o glumă în legătură cu jocul Barcelonei, Messi a văzut negru în fața ochilor și a fost la un pas să recurgă la un act reprobabil.
"S-a supărat pentru că am făcut un comentariu către colegii mei. M-a auzit și s-a înfierbântat. Era nervos. A început să mă înjure rău. Îmi venea să mor. Voiam să plec acasă", a spus Paredes pentru Marca.
Premier League
Lionel Messi, nepotrivit pentru Premier League? "Nu ar face față la nicio echipă din top 6"
ACUM 21 ORE
Conflictul Messi - Paredes, dat uitării la națională
Acel incident a fost unul izolat, la națională, după scurt timp, Messi dând uitării ce s-a întâmplat pe Camp Nou.
"Ulterior, l-am văzut la echipa națională și era ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Am văzut cum e el ca om. Relația a continuat normal. Acum, când apare acest subiect în discuție, vorbim și râdem. Dar atunci era înfierbântat. Voia să mă omoare", a mai spus Parades.
Din sezonul trecut, Messi și Paredes sunt coechipieri și la echipa de club, nu doar la naționala Argentineni. Acest lucru s-ar putea schimbat, totuși, în această vară, mijlocașul fiind pus pe lista de transferuri a lui PSG. Totuși, el a dat senzația că e nu e interesat de vreo mutare, fiind extrem de mulțumit cu salariul primit pe Parc des Princes, deși nu prinde foarte des primul "11".
Ligue 1
O nouă șansă pentru Neymar? Ce planuri are Christophe Galtier cu starul brazilian
IERI LA 18:57
Fotbal
Cele mai scumpe 10 transferuri în Premier League din toate timpurile
IERI LA 15:22