Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar a "înghețat" prelungirea contractului cu PSG. Planul starului brazilian

Cosmin Cioboata

Publicat 04/04/2021 la 09:42 GMT+3

Neymar (29 de ani) a întrerupt negocierile pentru prelungirea contractului cu PSG, scadent în vara anului 2022. Potrivit presei din Spania, starul brazilian își dorește să revină la Barcelona, pentru a juca alături bunul său prieten, Lionel Messi, începând din sezonul viitor.

Neymar

Credit imagine: Getty Images

Neymar va intra în această vară în ultimul an de contract cu PSG, iar viitorul său este în continuare incert. Potrivit cotidianul As, atacantul brazilian ar fi întrerupt negocierile pentru prelungirea înțelegerii cu campioana Franței. Motivul? Dorința lui de a reveni la Barcelona.
Jurnaliștii spanioli anunță că Neymar visează să joace din nou pe Camp Nou, alături de Lionel Messi, începând din sezonul viitor.

Neymar visează la revenirea la Barcelona! Starul brazilian vrea să joace din nou cu Messi

Recent, Andre Cury, unul dintre oamenii de încredere ai lui Neymar, a dezvăluit că internaționalul de 29 de ani își dorește să îmbrace din nou tricoul "blaugrana" și să fie din nou coleg cu talismanul catalanilor, Messi.
Joan Laporta, reales președinte la Barcelona, nu a scos din calcul o posibilă revenire a lui Neymar pe Camp Nou, în timpul campaniei electorale. Conducătorul de pe Camp Nou chiar s-a întâlnit de curând, pe 3 martie, cu Pini Zahavi, agentul lui Neymar. Presa iberică a scris atunci că întâlnirea a avut ca subiect principal transferul lui David Alaba, reprezentat la rândul său de Zahavi, însă nu este exclus ca Laporta și impresarul să fi vorbit și despre Neymar.
Laporta va avea o vară aglomerată. Barcelona se află pe urmele mai multor jucători de top, precum Erling Haaland, Sergio Aguero și Memphis Depay. În același timp, o revenire a lui Neymar pe Camp Nou reprezintă un punct de interes uriaș pentru catalani. Starul brazilian s-a înțeles excelent cu Messi în prima sa perioadă petrecută la formația "blaugrana", între 2013 și 2017.
În orice caz, Barcelona va trebui să rezolve prima oară viitorul lui Messi. Starul argentinian a avut mai multe divergențe cu fostul președinte al clubului, Josep Maria Bartomeu, iar contractul său va expira în vară. Presiunea de pe umerii lui Bartomeu este din ce în ce mai mare, având în vedere că în presa internațională de discută intens despre interesul venit dinspre PSG și Manchester City.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo