Neymar va intra în această vară în ultimul an de contract cu PSG, iar viitorul său este în continuare incert. Potrivit cotidianul As, atacantul brazilian ar fi întrerupt negocierile pentru prelungirea înțelegerii cu campioana Franței. Motivul? Dorința lui de a reveni la Barcelona.
Jurnaliștii spanioli anunță că Neymar visează să joace din nou pe Camp Nou, alături de Lionel Messi, începând din sezonul viitor.

Neymar visează la revenirea la Barcelona! Starul brazilian vrea să joace din nou cu Messi

Ligue 1
Mbappe și Neymar ar putea semna în curând prelungirea contractelor cu PSG! Anunțul lui Leonardo
08/04/2021 LA 10:28
Recent, Andre Cury, unul dintre oamenii de încredere ai lui Neymar, a dezvăluit că internaționalul de 29 de ani își dorește să îmbrace din nou tricoul "blaugrana" și să fie din nou coleg cu talismanul catalanilor, Messi.
Joan Laporta, reales președinte la Barcelona, nu a scos din calcul o posibilă revenire a lui Neymar pe Camp Nou, în timpul campaniei electorale. Conducătorul de pe Camp Nou chiar s-a întâlnit de curând, pe 3 martie, cu Pini Zahavi, agentul lui Neymar. Presa iberică a scris atunci că întâlnirea a avut ca subiect principal transferul lui David Alaba, reprezentat la rândul său de Zahavi, însă nu este exclus ca Laporta și impresarul să fi vorbit și despre Neymar.
Laporta va avea o vară aglomerată. Barcelona se află pe urmele mai multor jucători de top, precum Erling Haaland, Sergio Aguero și Memphis Depay. În același timp, o revenire a lui Neymar pe Camp Nou reprezintă un punct de interes uriaș pentru catalani. Starul brazilian s-a înțeles excelent cu Messi în prima sa perioadă petrecută la formația "blaugrana", între 2013 și 2017.
În orice caz, Barcelona va trebui să rezolve prima oară viitorul lui Messi. Starul argentinian a avut mai multe divergențe cu fostul președinte al clubului, Josep Maria Bartomeu, iar contractul său va expira în vară. Presiunea de pe umerii lui Bartomeu este din ce în ce mai mare, având în vedere că în presa internațională de discută intens despre interesul venit dinspre PSG și Manchester City.
Ligue 1
Neymar și-a făcut un nou tatuaj! Ce mesaj și-a scris starul brazilian pe coapsa piciorului drept
07/04/2021 LA 12:05
Ligue 1
PSG nu mai are răbdare cu Mbappe! Parizienii îi vor reduce prețul de transfer. Cât va valora
02/04/2021 LA 06:54