Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar a înscris golul victoriei cu Olympique Lyon și le-a răspuns contestatarilor

Cosmin Cioboata

Publicat 07/10/2019 la 12:54 GMT+3

PSG a câștigat cu 1-0 pe terenul lui Olympique Lyon, după golul înscris de Neymar. Atacantul a făcut o fază senzațională în minutul 87 și a șutat imparabil. A fost al doilea gol al brazilianului în acest sezon. Fără Mbappe, Cavani și Icardi, echipa antrenată de Thomas Tuchel a dominat în întregime partida de la Lyon, considerată cea mai dificilă din campionatul Franței.

Neymar - Lione-PSG Ligue 1 2019-20

Credit imagine: Getty Images

PSG a avut 21 de ocazii periculoase, dar numai una a fost transformată în gol. Contestat de proprii fani în urma zvonurilor că ar dori să plece de la club, Neymar a fost primit într-o atmosferă ostilă și de către suporterii lui Olympique Lyon. După ce a adus victoria în etapa trecută cu o super-execuție din foarfecă, Neymar a fost erou și în deplasarea de duminică. Atacantul de 27 de ani a expediat un șut senzațional la colțul lung și a adus încă trei puncte pentru campioana en-titre.

Neymar, încă două meciuri până la revenirea în UEFA Champions League

Neymar n-a jucat în victoria din UEFA Champions League contra lui Real Madrid (3-0), din cauza suspendării primite la partida cu Manchester United din sezonul trecut. Superstarul brazilian mai are de așteptat încă două meciuri până va putea reveni în competiția europeană. Golul înscris contra lui Olympique Lyon a însemnat a doua reușită pentru Neymar în două etape. Sezonul trecut, brazilianul a lipsit în multe partide din cauza unei accidentări la gleznă. Cu toate acestea, atacantul lui PSG a marcat 23 de goluri și a oferit 13 pase decisive în 28 de apariții.
Neymar - Angers-PSG - Ligue 1 2018/2019 - Getty Images

Cifrele lui Neymar la PSG:

  • Meciuri: 62
  • Goluri: 54
  • Pase decisive: 29
  • Trofee: 6
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo