Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar a primit o sumă incredibilă pentru fiecare meci jucat la PSG

Ion Alexandru

Publicat 30/04/2020 la 12:25 GMT+3

Guvernul francez a oprit fotbalul, iar Neymar așteaptă cu nerăbdare oferta de la Barcelona pentru întoarcere pe Camp Nou după 3 ani. Francezii au făcut un calcul referitor la suma încasată de starul brazilian la PSG, iar rezultatul este fără precedent.

Neymar

Credit imagine: Getty Images

În 2017, PSG a platit 222 de milioane pentru transferul lui Neymar de la Barcelona, un record de transfer în istoria sportului. Brazilianul nu a putut juca mai mult de 55% din meciurile în care putea fi implicat la PSG, iar francezii sunt furioși.
picture

Neymar

Credit imagine: Getty Images

Din 155 de meciuri pe care PSG le-a avut în ultimii 3 ani, Neymar a jucat doar în 80. Calculul este destul de simplu. Neymar a încasat 71 de milioane de euro, iar asta înseamnă 3,75 milioane de euro pe meci!
În materie de goluri, brazilianul a marcat de 69 de ori, dar suma plătită pentru aceste reușite este impresionantă.
picture

Toate golurile marcate de Neymar la Jocurile Olimpice

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo