PSG a câștigat titlul în Franța și a jucat finala Champions League, dar niciunul dintre jucătorii ei nu a fost între primii clasați în cadrul galei FIFA Awards. Votul jurnaliștilor a mers în proporție de 90% spre Lewandowski, în timp ce jucătorii, antrenori și fanii și-au împărțit voturile între vedeta lui Bayern, Cristiano Ronaldo și Messi. Ca atare, acesta a fost și clasamentul final, lucru care l-a nemulțumit pe Neymar. Acesta știa că el nu va fi printre primii 3 încă de săptămâna trecută, dar pozițiile ocupate de el și Mbappe (9, repsectiv 7) par să îl fi nemulțumit.
"Vorbiți serios?", a scris Neymar pe Twitter, după publicarea clasamentului final.
Ligue 1
Zidane, pregătit să-i spună "DA" lui PSG! Ce dorință trebuie să-i îndeplinească Al-Khelaifi
ACUM O ZI
Cu 16 puncte, brazilianul a terminat pe locul 9 în clasament. El a fost depășit de Robert Lewandowski, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo - cei trei finaliști, dar și de Mane, De Bruyne, Salah, Mbappe și Thiago Alcantara.

Neymar se vedea în finala de 3

Săptămâna trecută, după nominalizarea celor 3 finaliști, starul de la PSG a avut 2 postări pe contul personal de Twitter, prin care și-a manifestat dezamăgirea că nu se regăsește printre posibilii câștigători.
"Deoarece tenisul nu funcționa, m-am dus la baschet", a fost prima postare a brazilianului, sugerând că nu are loc printre cei mai buni fotbaliști din lume.
La scurt timp, Neymar a venit cu o a 2-a postare. "Am renunțat deja la baschet, acum sunt gamer", a mai scris brazilianul, glumind în comentarii cu fostul său coechipier de la PSG, Thiago Silva, pe seama faptului că niciun jucător de la PSG nu a fost selectat în echipa anului.
Echipa anului 2020
  • Portar: Alisson Becker (Liverpool FC)
  • Fundași: Trent Alexander-Arnold (Liverpool FC), Sergio Ramos (Real Madrid CF), Virgil van Dijk (Liverpool FC), Alphonso Davies (FC Bayern München)
  • Mijlocași: Thiago Alcântara (FC Bayern München/Liverpool FC), Kevin De Bruyne (Manchester City FC), Joshua Kimmich (FC Bayern München)
  • Atacanți: Cristiano Ronaldo (Juventus FC), Robert Lewandowski (FC Bayern München) și Lionel Messi (FC Barcelona)
Neymar a fost votat de doar 3 căpitani ai echipelor naționale cel mai bun din lume în 2020. Două dintre voturi au venit de la prietenii săi Lionel Messi și Thiago Silva.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 0:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2020/12/18/2957494.jpg
Ligue 1
Afirmația lui Pochettino despre Messi care i-a enervat pe Neymar și Mbappe! "Am avut o problemă"
26/10/2021 LA 11:14
Fotbal
Messi, Neymar, Mbappe și Di Maria, cifre horror contra lui OM. Puștiul de 20 ani care i-a anihilat
25/10/2021 LA 09:42