Neymar s-a accidentat luna trecută într-un meci din Cupa Franței și a lispit din meciul cu Barcelona, câștigat de PSG cu 4-1 chiar pe Camp Nou. Brazilianul a trecut însă peste accidentare și și-a reluat pregătirea individuală, iar la finalul săptămânii va începe antrenamentele cu echipa, astfel că are șanse mari de a fi pe teren la partida retur, programată săptămâna viitoare.
Totuși, starul brazilian este supărat pe fanii lui PSG, cu care nu este în cele mai bune relații. De-a lungul timpului, suporterii parizieni "l-au luat la ochi" pe Neymar din cauza escapadelor sale din afara terenului și a numeroaselor perioade de inactivitate. Evoluțiile acestuia au compensat de cele mai multe ori, dar Neymar este departe de a fi idolatrizat de către suporteri.
https://i.eurosport.com/2021/02/11/2992068.jpg
Liga
Mbappe la Real Madrid, doar o chestiune de timp! Dezvăluirea făcută de surse din cadrul clubului
IERI LA 09:54

Neymar, supărat pe fanii lui PSG

Cu ocazia revenirii la antrenamente, Neymar a postat un mesaj pe rețelele sociale, în care s-a arătat dezamăgit că niciun fan nu l-a lăudat pentru modul în care se pregătește, aluzie la desele reproșuri pe care le-a primit în trecut din partea acestora pentru că nu s-ar antrena cum se cuvine.
"Acum câteva zile mi-am publicat antrenamentul zilnic, rutina mea, de când am început până am terminat și nu am văzut niciun mesaj care să spună: "Ce profesionist!"! Nici unul.", a scris Neymar pe contul său de Instagram.
Totuși, Neymar riscă să piardă partida cu Barcelona de pe Parc de Princes chiar dacă va fi apt de joc. Brazilianul ar putea fi suspendat de UEFA din cauza postărilor sale de pe Twitter din timpul meciului tur, când a contestat vehement penalty-ul din care Messi a deschis scorul.
https://i.eurosport.com/2021/03/01/3004176.jpg
Fotbal
Klopp chiar e genial! Guardiola voia să plătească 88 de milioane pe el, dar ajunge la Liverpool
IERI LA 07:49
Liga
Dembele mai are două săptămâni la dispoziție să-și prelungească înțelegerea cu Barcelona
01/12/2021 LA 11:41