Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar a sistat negocierile cu PSG, anunță L'Equipe! Ce așteaptă brazilianul în continuare

Nicu Savin

Publicat 06/05/2021 la 15:10 GMT+3

Neymar ezită să le dea un răspuns șefilor de la PSG privind oferta de prelungire a contractului, iar presa franceză susține că așteptarea brazilianului se datorează intenției sale de a pleca de pa Paris în vară.

Neymar, atacantul lui PSG

Credit imagine: Getty Images

PSG se află într-o situație ingrată din punct de vedere sportiv, dar parizienii au mari bătăi de cap și în privința viitorului principalilor jucători din echipă. Eliminarea din semifinalele Champions League și pericolul ratării titlului în Ligue 1 sunt prbleme secundare în acest moment.
Păstrarea lui Mabppe și Neymar sunt principalele obiective ale șefilor de pe Parc de Princes, dar cei doi jucători sunt tot mai departe de a semna noi contracte. În cazul lui Neymar, există tot mai multe semnale că acesta își dorește să revină la Barcelona, pentru a face din nou echipă cu bunul său prieten, Lionel Messi.
Președintele lui PSG a transmis un avertisment clubului catalan, solicitând să oprească încercările de a-l transfera pe brazilian. Cu toate astea, board-ul de pe Camp Nou lucrează intens la aducerea lui Neymar, iar rezultatele se văd din atitudinea brazilianului față de clubul francez.

Neymar ezită să-și prelungească contractul cu PSG și așteaptă oferta Barcelonei

L'Equipe scrie că starul lui PSG a oprit orice negociere privind prelungirea contractului și așteaptă acum mutarea Barcelonei. E posibil ca acesta să-și fi dat acordul pentru revenirea pe Camp Nou, dar transferul nu va fi simplu de făcut în vară.
Neymar mai are contract cu PSG doar până în 2022, dar francezii vor cere cu siguranță un preț imens pentru atacant. Barcelona are serioase probleme financiare și nu va fi dispusă să cheltuie foarte mult în vară, cu atât mai puțin pe un jucător pe care l-ar putea lua gratis peste un an.
Toată povestea viitorului lui Neymar seamănă cu un joc de șah, în care jucătorii au variante multiple de a acționa. O piesă foarte importantă în ecuație este și Lionel Messi, care nu a acceptat deocamdată prelungirea contractului cu Barca și este curtat tocmai de PSG. Șansele ca Messi și Neymar să joace din nou împreună în sezonul viitor sunt destul de mari, dar rămâne de văzut unde o vor face, la Barcelona sau la PSG.
Programul Premier League - 8-9 mai
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo