Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar, pozitv la coronavirus. Di Maria și Paredes sunt ceilalți 2 jucători infectați

Nicu Savin

Publicat 02/09/2020 la 16:59 GMT+3

PSG a confirmat că 3 jucători au fost depistați pozitiv la testul pentru Covid-19. Conform L'Equipe, Neymar, Angel Di Maria și Leandro Paredes sunt cei 3 jucători care au contactat virusul, cel mai probabil în locațiile unde și-au petrecut vacanța. Clubul francez a declarat că testele vor continua în zilele următoare.

Neymar, după finala Champions League, pierdută de PSG în fața lui Bayern Munchen

Credit imagine: Getty Images

După ce a pierdut finala Champions League, PSG mai primește o lovitură puternică înainte de a începe noul sezon. 3 dintre jucătorii lui Thomas Tuchel au ieșit pozitiv la testele pentru coronavirus și dacă aceste rezultate vor fi confirmate la retestare aceștia vor pierde pregătirea și implicit primele meciuri oficiale din noua stagiune.
După finala Champions League jucătorii PSG-ului au plecat în vacanță, majoritatea dintre ei alegând ca destinație Ibiza. Stațiunea spaniolă este considerată un adevărat focar de coronavirus, iar jucătorii de la PSG au contactat boala în locația respectivă.

Neymar are coronavirus

Angel Di Maria și Leandro Paredes au fost confirmați oficial, iar Mauro Icardi și Ander Herrera au intrat în contact cu aceștia, astfel că sunt suspecți de a fi și ei pozitivi.
Imediat după comunicatul clubului conform căruia există 3 cazuri în cadrul lotului, jurnaliștii de la L'Equipe au descoperit că Neymar este al 3-lea fotbalist depistat pozitiv. Brazilianul a ajuns luni seara la Paris, după ce a petrecut câteva zile în Ibiza, la fel ca o mare parte dintre colegii săi.
PSG ar trebui să joace primul meci din noul sezon din Ligue 1 pe data de 10 septembrie, contra lui Lens, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a. Conform protocolului medical din Hexagon, o echipă poate fi programată dacă nu are 4 cazuri pozitive, iar în aceste condiții, PSG riscă să își amâne debutul în noul sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo