După ce a pierdut finala Champions League, PSG mai primește o lovitură puternică înainte de a începe noul sezon. 3 dintre jucătorii lui Thomas Tuchel au ieșit pozitiv la testele pentru coronavirus și dacă aceste rezultate vor fi confirmate la retestare aceștia vor pierde pregătirea și implicit primele meciuri oficiale din noua stagiune.

După finala Champions League jucătorii PSG-ului au plecat în vacanță, majoritatea dintre ei alegând ca destinație Ibiza. Stațiunea spaniolă este considerată un adevărat focar de coronavirus, iar jucătorii de la PSG au contactat boala în locația respectivă.

Ligue 1
Trupa lui Tuchel, decimată! A venit "nota de plată" după PSG – OM: cât lipsește Neymar
17/09/2020 LA 07:07

Neymar are coronavirus

Angel Di Maria și Leandro Paredes au fost confirmați oficial, iar Mauro Icardi și Ander Herrera au intrat în contact cu aceștia, astfel că sunt suspecți de a fi și ei pozitivi.

Imediat după comunicatul clubului conform căruia există 3 cazuri în cadrul lotului, jurnaliștii de la L'Equipe au descoperit că Neymar este al 3-lea fotbalist depistat pozitiv. Brazilianul a ajuns luni seara la Paris, după ce a petrecut câteva zile în Ibiza, la fel ca o mare parte dintre colegii săi.

PSG ar trebui să joace primul meci din noul sezon din Ligue 1 pe data de 10 septembrie, contra lui Lens, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a. Conform protocolului medical din Hexagon, o echipă poate fi programată dacă nu are 4 cazuri pozitive, iar în aceste condiții, PSG riscă să își amâne debutul în noul sezon.

Ligue 1
PSG - Marseille 0-1! 5 eliminați și o victorie istorică pentru OM. Neymar&Co, pe loc retrogradant
13/09/2020 LA 22:03
Fotbal
Puma sparge banca pentru a-l lua pe Neymar, după ce Nike a rupt înțelegerea cu brazilianul
31/08/2020 LA 13:06