După ce a pierdut finala Champions League, PSG mai primește o lovitură puternică înainte de a începe noul sezon. 3 dintre jucătorii lui Thomas Tuchel au ieșit pozitiv la testele pentru coronavirus și dacă aceste rezultate vor fi confirmate la retestare aceștia vor pierde pregătirea și implicit primele meciuri oficiale din noua stagiune.
După finala Champions League jucătorii PSG-ului au plecat în vacanță, majoritatea dintre ei alegând ca destinație Ibiza. Stațiunea spaniolă este considerată un adevărat focar de coronavirus, iar jucătorii de la PSG au contactat boala în locația respectivă.

Neymar are coronavirus

Fotbal
Messi nu se vede favorit la Balonul de Aur. Cei 3 jucători de care se teme cel mai rău
09/10/2021 LA 10:36
Angel Di Maria și Leandro Paredes au fost confirmați oficial, iar Mauro Icardi și Ander Herrera au intrat în contact cu aceștia, astfel că sunt suspecți de a fi și ei pozitivi.
Imediat după comunicatul clubului conform căruia există 3 cazuri în cadrul lotului, jurnaliștii de la L'Equipe au descoperit că Neymar este al 3-lea fotbalist depistat pozitiv. Brazilianul a ajuns luni seara la Paris, după ce a petrecut câteva zile în Ibiza, la fel ca o mare parte dintre colegii săi.
PSG ar trebui să joace primul meci din noul sezon din Ligue 1 pe data de 10 septembrie, contra lui Lens, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a. Conform protocolului medical din Hexagon, o echipă poate fi programată dacă nu are 4 cazuri pozitive, iar în aceste condiții, PSG riscă să își amâne debutul în noul sezon.
Fotbal
Cum arată lista scurtă a favoriților pentru Balonul de Aur! Jucătorii din Premier League domină
08/10/2021 LA 16:09
Fotbal
Ce se întâmplă cu Sergio Ramos, fotbalistul care nu a debutat încă pentru PSG. "Asta e realitatea"
06/10/2021 LA 09:09