La finalul duelului exploziv de pe Parc des Princes, Neymar a răbufnit pe contul de Twitter, unde a acuzat că a primit injurii cu tentă rasistă din partea lui Alvaro Gonzalez. Replica lui Gonzalez a venit târziu în noapte, la două ore după ce Neymar a spus că regretă că nu l-a lovit în față. Fundașul lui Marseille le-a transmis celor de la PSG că nu știu să piardă, apoi a negat acuzațiile venite din partea brazilianului.
Așa cum era de așteptat, mesajul postat de Gonzalez azi-noapte, în care neagă insultele rasiste adresate lui Neymar, n-a făcut decât să-l enerveze și mai rău pe brazilian.
Atacantul lui PSG i-a răspuns direct la postarea de pe Twitter, în secțiunea de comentarii, spunându-i că nu-l respectă pe fundașul lui Marseille. Mai mult, Neymar l-a criticat aspru pe iberic pentru faptul că "nu este îndeajuns de bărbat ca să-și recunoască greșeala".
Ligue 1
Pochettino nu mai e antrenorul lui PSG. Anunțul oficial al clubului francez
05/07/2022 LA 11:48
"Nu ești un om care poate să-și recunoască greșeala. Știu că înfrângerea face parte din acest sport. Dar insultele și rasismul nu trebuie să facă parte din viețile noastre. Nu sunt de acord cu asta. Nu te respect! Nu ai caracter! Asumă-ți ceea ce ai spus și fii bărbat! Rasistule.", i-a răspuns Neymar lui Alvaro Gonzalez, pe contul de Twitter.

Neymar, victima rasismului în derby-ul PSG vs Marseille

La finalul derby-ului de aseară, dintre PSG și Marseille, Neymar a răbufnit pe contul de Twitter, unde a acuzat că a primit injurii cu tentă rasistă din partea lui Alvaro Gonzalez. Starul brazilian a mărturisit că regretă că nu l-a lovit în față pe fotbalistul de la Marseille pentru cuvintele oribile pe care acesta i le-a adresat. Pe filmarea VAR, se vede cum Neymar îl lovește cu palma peste ceafă pe Gonzalez, în timpul altercației din prelungiri.
"A fost ușor ca sistemul VAR să-mi surprindă 'agresivitatea'. Acum vreau să văd imaingea rasistului care mă numește 'maimuță nenorocită'. Asta îmi doresc să văd! Ce s-a întâmplat? Eu am fost eliminat, dar ce se întâmplă cu el? Singurul meu regret este că nu l-am lovit în față (n.r. - pe Alvaro Gonzalez).", a răbufnit Neymar după meciul dintre PSG și Marseille, pe contul de Twitter.

Replica lui Gonzalez, după ce Neymar a spus că regretă că nu l-a lovit în față, în derby-ul PSG vs Marseille

Replica lui Gonzalez a venit târziu în noapte, la două ore după ce Neymar l-a acuzat pentru rasism și a spus că regretă că nu l-a lovit în față. Fundașul lui Marseille a scris un mesaj pe care Neymar nu l-a primit deloc bine.
Gonzalez le-a transmis celor de la PSG că nu știu să piardă, apoi a negat acuzațiile venite din partea brazilianului:
"Nu există loc în lumea asta pentru rasism. Până acum am avut o carieră curată, în care am legat prietenii în mod regulat. Uneori trebuie să știi cum să pierzi și să accepți asta pe teren. 3 puncte incredibile astăzi! Mulțumesc familiei OM.", a scris Alvaro Gonzalez, pe contul de Twitter.
Per total, arbitrul derby-ului a arătat 17 cartonașe (5 roșii și 12 galbene), stabilind un record pentru Ligue 1, în secolul 21.
Ligue 1
Fratele lui Kylian Mbpappe îi calcă pe urme superstarului lui PSG. Cine e Ethan, puștiul de 15 ani
05/07/2022 LA 06:41
Ligue 1
Clauză "anti-PSG" pentru Vinicius
28/06/2022 LA 07:14