Getty Images

Neymar, cuvinte dure la adresa arbitrului după ce a fost avertizat să nu mai încerce ”artificii”

Neymar, cuvinte dure la adresa arbitrului după ce a fost avertizat să nu mai încerce ”artificii”

03/02/2020 la 06:50Actualizare 03/02/2020 la 06:53

Atacantul lui Paris Saint Germain, Neymar, a intrat într-un conflict cu arbitrul Jerome Brisard, în timpul meciului cu Montpellier, scor 5-0, din cauză că a încercat un dribling spectaculos.

În prima repriză, Neymar a încercat să treacă de doi adversari, prinzând balonul între picioare și aruncându-l peste jucătorii lui Montpellier. Deși mingea a ieșit în afara terenului, arbitrul l-a apostrofat pe Neymar să nu mai încerce astfel de procedee tehnice. Brazilianul a protestat, iar arbitrul i-a arătat cartonaș galben, fapt ce l-a enervat foarte tare pe Neymar.

”Eu joc fotbal și omul ăsta îmi dă cartonaș galben”, a fost replica lui Neymar, după ce brazilianul a văzut cartonaș galben. ”Vorbește franceză. Vorbește franceză”, i-a replicat arbitrul Jerome Brisard. ”Vorbesc franceză, pe dracu”, a răspuns nervos Neymar.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.