În prima repriză, Neymar a încercat să treacă de doi adversari, prinzând balonul între picioare și aruncându-l peste jucătorii lui Montpellier. Deși mingea a ieșit în afara terenului, arbitrul l-a apostrofat pe Neymar să nu mai încerce astfel de procedee tehnice. Brazilianul a protestat, iar arbitrul i-a arătat cartonaș galben, fapt ce l-a enervat foarte tare pe Neymar.
”Eu joc fotbal și omul ăsta îmi dă cartonaș galben”, a fost replica lui Neymar, după ce brazilianul a văzut cartonaș galben. ”Vorbește franceză. Vorbește franceză”, i-a replicat arbitrul Jerome Brisard. ”Vorbesc franceză, pe dracu”, a răspuns nervos Neymar.
Ligue 1
Thierry Henry a comentat refuzul lui Messi de a da mâna cu Pochettino! De ce nu e surprins francezul
ACUM 3 ORE
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Ligue 1
Cum a fost surprins Messi pe bancă, după ce a fost schimbat și a refuzat să dea mâna cu Pochettino
ACUM 13 ORE
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
ACUM 16 ORE